Skip Navigation Links

“Ben yok, Biz Varız”

Eğitimci Mehmet Mursaloğlu Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Politika   A+a-

 

   CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci Mehmet Mursaloğlu;

   “Ben yok, Biz Varız”

   Eğitimci Mehmet Mursaloğlu Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. İlçe teşkilat binasında düzenlenen basın toplantısına partililerde yoğun katılım gösterdi. Mursaloğlu ile birlikte CHP’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığı için 6 isim olduğunu açıklayan CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Mursaloğlu’na başarılar diledi.

;

   “Taleplere Cevap Vermek Boynumun Borcu”

 

   Konuşmalarına demokrasinin hak, hukuk ve barış ile oluşabileceğini söyleyen CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Mursaloğlu, serbest bırakılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay için ‘aramıza hoş geldiniz’ dedi. Sen, ben olmadığını ‘biz’ kavramı ile hareket edilmesi gerektiğini savunan Mursaloğlu; “benim çalışmalarımda her şey ben bilirim, ben yaparım mantığı olmayacaktır. Örgütlü ekip çalışması ile bir yere varılacağının bilincindeyim. Bilgilerimizi ve özverili çalışmalarımızı hoş görü ile yoğurup bu çalışmalarımızın temelinde İskenderunlu hemşerilerimizin talep ve ihtiyaçları baş tacımız olacaktır. İskenderunlu işin ehli, halkını tanıyan, ilgi ve ihtiyaçlarını bilen, derdini dinleyen, sorunlarına anında çözüm üretebilip hayata geçilebilen ve takipçisi olan kapısını, telefonunu, kalbini insanlara hiç kapatmayan, kendisine uzanan eli geri çevirmeyen bir hizmet anlayışı ile yola çıkıyorum. Kısacası bu şehirde hayatını sürdüren herkese sahip çıkmak benim boynumun borcudur. Bizler bu topraklarda yaşayan din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmayan insanlarız. Bu ayrımda hiçbir zaman olmayacaktır. Hiçbir ayrım gözetmeden herkesi kucaklamak ve herkese sahip çıkmak bizim insanlığımızın temel direğidir. Sokakta, düğünde, cenazede ve yaşamın her alanında karşılaştığımız her insandan oy isteyeceğiz. 30 Mart sadece belediye seçime değildir. Bu seçim ülkemizin geleceğinin oylandığı, çocuklarımızın istikbalinin belirlendiği bir tarih olacaktır. Bu temelden hareket ederek herkese düşen görev her yerde bu seçime sahip çıkmak ve daha fazla insanı bizim saflarımıza çekmek olmalıdır. Eğitim camiasında geçen 29 yıllık yaşamım hepinizin malumudur. Sizin bir evladınız olarak geleceğimiz olan gençlerimizi yetiştirmek için adanmış bir 29 yıl. Yetişen gençler ve onların çocuklarına yaşanılabilir bir kent yaratmak için sizlerden görev ve yetki istiyorum” açıklamalarına yer verdi.

   “Kadın ve Gençlerimiz Hak Ettiği Yerde Olacaktır”

   Kadın ve gençlerin hak ettiği yerde olacağını belirtip bu konuda söz veren Mursaloğlu;Ben sizlere bir söz vermek istiyorum. Sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve muhtarlarımız belediyenin doğal organları olacaktır. Kadınların ve gençlerin katılımı her çalışmada mutlaka sağlanacaktır. Kadınlarımız ve gençlerimiz her zaman hak ettiği yeri alacaktır. Bu görüşte hizmet görevi bana verilmese de aday arkadaşımızla birlikte yürüyeceğimi belirtmek istiyorum. Verilirse de onur duyarım. Ben her kitabımda her makalemde Atatürk’ü Hatay şehidi olarak gösterdim. Çünkü hastalığının en kötü zamanında bile o dik duruşunu bozmadan Hatay’a seyahate çıkmıştır. Bundan dolayıdır ki o yüce insan büyük Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.Mursaloğlu sona eren konuşmasının ardından CHP İlçe Başkanı Uyar’a kendi yazdığı ve Hatay’ın tarihini konu olduğu bir kitap hediye etti. Aynı zaman da iki buçuk ay önce Fransa’dan Hatay tarihi ile ilgili kendisine gelen bir resmi de Başkan Uyar’a hediye eden Mursaloğlu bu resim de Hatay’da yaşayan insanların hangi dil, din ve mezhepten olursa olsun Atatürk’ü temsil ettiğin söyledi.

 

 


“Ben yok, Biz Varız” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet