Skip Navigation Links

Kaymakam Aydın muhtarlarla buluştu..

Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ın ev sahipliğinde merkez mahalle muhtarları ile saat 08:30’da Kaymakamlık Toplantı salonunda kahvaltılı bir toplantı gerçekl

Politika   A+a-


KAYMAKAM ABDULAZİZ AYDIN,MAHALLE MUHTARLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

    Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ın ev sahipliğinde merkez mahalle muhtarları ile saat 08:30’da Kaymakamlık Toplantı salonunda kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Muhlisali Mahallesi Muhtarı Faruk Ekim, Halilbey Mahallesi Muhtarı Ekrem Kaplan, Bakras Mahallesi Muhtarı Ali Şirin, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çiloğlu, Sarımazı Mahallesi Muhtarı Sabahattin Ünal, İssume Mahallesi Muhtarı İhsan Sönmez, Derebahçe Mahallesi Muhtarı Nuriddin Kelleci ve Fatih Mahallesi Muhtarı Yücel Keleş katıldı.

     Kahvaltılı toplantının karşılıklı bir sohbet ortamında gerçekleştirilmesi sağlanarak, muhtarlar ile İlçenin ve Mahallelerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Önemli bir sorunlarının olmadığını belirten Muhtarlar, Kaymakamımızın bizlerle her ortamda beraber olmasından memnuniyetlerini ifade ederek, mahallelerindeki talep ve sorunları İlçe Kaymakamına aktarma fırsatı bulduklarını, düzenlenen bu tür toplantı ve görüşmelerin doğabilecek sorunların çözümünü üretmede önemli olduğunu vurguladılar.

 

   Kaymakamı AYDIN, toplantının güzel bir ortamda sohbet havasında düzenlenmesinde emeği geçenlere ve toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti. İlçede yaşanan sıkıntıların ilk müracaat yerinin muhtarlar olduğunu, bunun bilinci ile vatandaşımıza ulaşmada muhtarların çok önemli bir misyon yüklendiklerini, ilçemizde her ortamda bilgi alışveriş kanallarını açık tutarak ilçemiz huzuruna elbirliği ile katkı vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
mem 13 Aralık 2013 Cuma
issume ve civarındaki elektyik kesintilerinin alışkanlık haline geldiği muhtarımız tarafından dile getirildimi..bu sıkıntıların ayrıca yetkili isari makam olan kaymakamlıktan araştırılması talep edildimi..toplanan ve verdiğimimiz imzalar yeterli oldumu..
mem 13 Aralık 2013 Cuma
issume ve civarındaki elektyik kesintilerinin alışkanlık haline geldiği muhtarımız tarafından dile getirildimi..bu sıkıntıların ayrıca yetkili isari makam olan kaymakamlıktan talep edildimi..toplanan ve verdiğimimiz imzalar yeterli oldumu..
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet