Skip Navigation Links

AK Parti İskenderun’da da Paraşütle Adaya Tepki..

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, rutin olarak düzenledikleri belediye başkan aday adaylarıyla istişare toplantısını Hasan Baba Restoran

Politika   A+a-


   AK Parti İskenderun’da da Paraşütle Adaya Tepki..

   AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, rutin olarak düzenledikleri belediye başkan aday adaylarıyla istişare toplantısını Hasan Baba Restoran’da gerçekleştirdi.

   AK Parti İskenderun İlçe yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda basının sorularını yanıtlayan İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, mevcut 9 aday adayının dışında bir sürpriz aday çıkacağı dedikodusunun asılsız olduğunu belirtirken, “Paraşütle gelecek adayı istemediğimizi ilgili makamlara ilettik. Mevcut aday adaylarımız dışında bir adayın tepki göreceğini ifade ettik” dedi.

   İbrahim Yaran’ın 9 aday adayı dışında birisinin aday gösterilmesi ihtimaline yönelik ortaya koyduğu tepki ise tüm aday adayları tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

   

  Yaran’ın gazetecilerle yaptığı sohbete ise Sarıseki Belediye Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer’in toplantıya geç gelmesi damgasını vurdu.

   Tüm aday adaylarının hazır bulunduğu toplantıya Bülent Özer bir taziye ziyaretinden dolayı geç gelince toplantının yemek bedelinin son gelen aday adayı olarak kendisine ödetilmesi esprisi yapıldı.

   Bülent Özer de hem aday adayı arkadaşlarından hem de basından özür dileyerek verilen karara saygı duyduğunu söyledi ve her zamanki cömertliğini ortaya koydu.

   Aday adaylarının ferdi çalışmalarını yaparken, aynı zamanda aralarında da bir bağ oluşması ve birbirlerini desteklemeleri adına istişare toplantılarını düzenlediklerini belirten İbrahim Yaran, İskenderun Belediyesi’ni almak için her şeyi yapacaklarına vurgu yaptı.

 

 

 


 AK Parti İskenderun’da da Paraşütle Adaya Tepki.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet