Skip Navigation Links

Başbakan resmen açıkladı!Ergin Hatay'dan Aday..

Bugün yapılan AK Parti Grup Toplantısında Başbakan,Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in ismini açıkladı.

Politika   A+a-


  Bugün yapılan AK Parti Grup Toplantısında 15 ilin Belediye Başkan isimlerini açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in ismini açıkladı. Kürsüye Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Adem Yeşildal ve Hacı Bayram Türkoğlu ile çıkan Sadullah Ergin büyük alkışlar eşliğinde adaylığını duyurdu.
 
   Konuyla ilgili açıklama yapan Ergin partisinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bugün şahsına görev tevdi edildiğini ifade ederken, şunları söyledi:
 
   "Bu benim için büyük bir onurdur. Hataylı hemşehrilerime hizmet edebilmek için bundan sonra centilmence ve seviyeli bir kampanyayla seçime hazırlanacağız. Hizmetin yeri, makamı, mevkisi önemli değil, asıl olan nerede ihtiyaç varsa orada bu güzel ülkeye, aziz millete hizmet etmek görevimiz. Hatay halkı, hemşehrilerimiz şahsımıza görev tevdi ederse Hatay'a şu ana kadar yapılan alt yapı hizmetlerimize ilaveten modern şehircilik anlayışını da bu şehre getirmenin gayreti içerisinde olacağım. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgiye teşekkür ederim." Dedi.
 
 
   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yarın Hatay’da partisinin il binasında yapacağı toplantıyla seçim startını verecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet