Skip Navigation Links

Slovenya Dostluk Köprüsüne İGC de Katkı Sunuyor..

Slovenya'nın Hatay Fahri Konsolosu olan Fatih Tosyalı, yaptıklarıyla bir övünç kaynağı oldu bile..

Gündem   A+a-


 
Bölgemizde yaptıkları yatırımlar ve hayır işleriyle bir gurur abidesi olan Tosyalı Holding’in yönetim kurulu üyesi olan Fatih Tosyalı, bu kez de İskenderun’u uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmeye başladı. Slovenya’nın Hatay Fahri Konsolosu olan Fatih Tosyalı, yaptıklarıyla bir övünç kaynağı oldu bile..
 
Slovenya Dostluk Köprüsüne İGC de Katkı Sunuyor..
 
Slovenya Büyükelçisi Dr.Milan Jazbec, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette İGC Başkanı Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Slovenya Büyükelçisi Dr. Milan Jazbec ve beraberindeki Slovenya Koper Belediye Başkanı Boris Popovic, IFIMES Başkanı Ziad Becirovic, Slovenya Cumhuriyeti Hatay Fahri Konsolosu Fatih Tosyalı’yı kapıda karşıladı.
Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette İGC Başkanı Şehmus Aslan, Slovenya Büyükelçisi Dr.Milan Jazbec’e cemiyet basın merkezini gezdirdi. Slovenya Büyükelçisi Dr.Milan Jazbec, basın merkezinin müze bölümünü ilgiyle dinledi ve geçmişte kendisinin de eski matbaa makinalarını kullandığını söyledi.
Slovenya Büyükelçisi Dr.Milan Jazbec, İskenderun’la Slovenya Koper’ın kardeş şehir olmaları için atılan adımların mutluluk verici olduğunu belirtirken, İGC Başkanı Şehmus Aslan, dostluk köprüsünün medya kardeşliğiyle daha sağlam temellere oturacağına dikkat çekince, Slovenya Koper Belediye Başkanı Boris Popovic, bu köprüyü birlikte kurmaktan memnuniyet duyacağını söyledi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet