Skip Navigation Links

Köy ve Beldelerde Coşku İle Karşılandı

Bülent Seküçoğlu, Arsuz’u mega şehir yapmak için kolları sıvadı.

Gündem   A+a-

 

Köy ve beldelerde coşku ile karşılandı

 

 CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu, dur durak dinlemeden Arsuz’un köy ve beldelerini tek tek dolaşarak halka projelerini anlatıyor. Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu, Arpagedik, Avcılarsu, Işıklı, Hacıahmetli, Madenli, Karahüseyinli ve karaağaç beldelerinde halk ile buluştu. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Seküçoğlu, projelerini anlattığı toplantılarında Arsuz’u mega şehir yapabilmek için bu onurlu göreve talip olduğunu ifade etti.

 

 Arsuz’un potansiyelini çok iyi bildiğini her fırsatta dile getiren Seküçoğlu, “Türkiye’nin en güzel ve en uzun sahil kordonuna sahip Arsuz’u turizm cenneti yapmak bilgi, birikim ve tecrübelerini Arsuz için paylaşmak için yola çıktığını belirten Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu, “İskenderun’da gerek inşaat sektörü, gerek yöneticilik konularında önemli tecrübelerimiz oldu. İnşaat mühendisleri Odası, İTSO yönetim kurulu üyeliği yaparak iş ve sosyal yaşamda her zaman oldum.

 

 

 

 

 

 

 Arsuz’u yeniden inşa edecek çok kapsamlı projelerimiz var. Bunun yanında Arsuz halkımız için ucuz konut projelerimiz mevcut. Arsuz’a layıkıyla hizmet edebilecek birikim ve tecrübelerim var. Partim ve halkımın teveccühü ile aday olayım veya olmayayım partim için var gücümle çalışacağım” dedi. Gerek tahsil gerekse İngilizce ve Arapça bilen Seküçoğlu, yabancı dilin de önemli olduğuna dikkat çektiği konuşmalarında, “Arsuzu turizm cenneti yapmak için ekip çalışmasıyla birlikte hareket ederek, “Arsuz ve çevresinin gelişmesi, büyümesi, insanların refah seviyelerinin artması için çaba sarf edeceğim. Altyapıya çok önem verim bir iş adamı olarak Arsuz’u yeniden inşa etmeye, ve bölgenin cazibe şehirlerinden biri yapmaya talibim. Arsuz’u bölgenin cazibe merkezi haline getirmek için, ve Arsuz’u dünyaya tanıtmak için bu göreve ben de talibim diyorum.

 

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
MERT 3 Ekim 2013 Perşembe
coşkuyla karşılanmayan aday adayı kaldımı.....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet