Skip Navigation Links

“Yapmadığın proje senin değildir”

İskenderun Belediyesi’nin altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken projenin geçmişi polemik konusu oldu.

Gündem   A+a-

 
“Yapmadığın proje senin değildir”
 
  İskenderun Belediyesi’nin altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken projenin geçmişi polemik konusu oldu.
 
  Bir süre önce basın toplantısı düzenleyen İskenderun Belediye eski başkanı Mete Aslan, “Bugün yapılan çalışmaların çoğu bizim dönemimize ait projelerdi. Şimdiki belediye yönetiminin yeni bir projesi yok” şeklindeki eleştirisine Yusuf Civelek yönetimi sessiz kalmıştı.
 
  Kişilerle polemiğe girmeyeceğini ısrarla belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, isim vermeden bu eleştiriye bakın nasıl karşılık verdi:
 
  “Soğukoluk için bizim de teleferik projemiz oldu. Bunu açıklamadık. Çünkü hayata geçmeyen proje senin değildir, anlayışıyla yapmadığımız projeyi sahiplenmiyoruz. Birinci dönemde yapmak istediğimiz icraatların hepsini hayata geçirme şansımız yok. Kaldı ki İskenderun şehir içinde 800 km kazılarak yapılan içme suyu ve altyapı projemiz zatem başlı başına bir cesaret örneğidir. Bir çokları gibi seçimi düşünseydim ‘Bana ne, yol yapayım, kaldırımlar parklar yapayım benden sonrası tufan’ diyebilirdim.
 
  Belki bu göze daha hoş gelirdi. Ancak biz zoru seçtik. Daha doğrusu 20-30 senedir cesaret edilemeyeni yapmayı seçtik. Belki bu bazı çevrelerin eleştirisine malzeme oldu ama halkın gerçek hizmet beklentisi ve kalıcı bir eser bırakmak bize yakışan bir icraattı. Bakın iflas eden Fransız su şebekesi bugün itibariyle tamamen devre dışı kaldı. Artık tazyikli ve daha sağlıklı su verilmeye başlanıyor. Takdir halkımızın.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
samet yalçın 27 Eylül 2013 Cuma
yusuf bey haklı yapmadıktan sonra yüzlerce proje üret millete ne faydası var. önemli olan projeleri gerçekleştirmektr
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet