Skip Navigation Links

Meslektaşlarımın Fikirleri Benim İçin Çok Önemli..

Mimarlar Odası’nı ziyaretinde anlamlı mesajlar veren Nazım Culha, her konuda meslek odaları ve STK’larla işbirliği içinde olup, Arsuz’u ortak akılla y

Gündem   A+a-

 
  Mimarlar Odası’nı ziyaretinde anlamlı mesajlar veren Nazım Culha, her konuda meslek odaları ve STK’larla işbirliği içinde olup, Arsuz’u ortak akılla yöneteceklerinin sözünü verdi.
 
  Meslektaşlarımın Fikirleri Benim İçin Çok Önemli..
 
  Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, Arsuz’a nasıl bir yönetim anlayışını yerleştireceklerini ve projelerini anlattı.
 
  Aynı zamanda bir Elektrik Mühendisi olarak da meslektaşı mimarların da görüşlerini alan ve karşılıklı sohbette Arsuz’la ilgili heyecanını paylaşan Nazım Culha şöyle konuştu: “Eğer adaylık bize nasip olursa ve halkımız bize teveccüh gösterip seçilirsek, meslek odaları, sivil toplum örgütleri
söz ve karar sahibi olacak. Ben halen TMMOB’ye bağlı bir meslek odasının başkanlığını yapmaktayım. Onun için meslek odalarının belediye ile ilişkilerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum.
 Bu sıkıntıları çözeceğiz ve dayanışma içerisinde yeni ARSUZ’u inşa edeceğiz. Modern, parklarıyla, yeşil alanlarıyla ülkemizde örnek bir şehir olması için teknik camiayla işbirliği içerisinde yöneteceğiz. Doğaya saygılı, çevreyle uyumlu olacağız.
 
  Sosyal belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Kenti yönetirken; şeffaf, objektif, katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz.” Dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet