Skip Navigation Links

İSKENDERUN TUR ATLADI

Ziraat Türkiye Kupasında Diyarbakır deplasmanına giden İskenderun Demir Çelikspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u penaltı atışları ile yenerek,

Spor   A+a-

 

 İSKENDERUN TUR ATLADI

 

 Ziraat Türkiye Kupasında Diyarbakır deplasmanına giden İskenderun Demir Çelikspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u penaltı atışları ile yenerek, kupadan eledi. Rakibini 6-5 yenen İskenderun Demir Çelikspor, 3. tura yükseldi.

 

 Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. ilk yarıda her iki takımında gerçekleştirdiği ataklarda sonuç olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda ne istediğini bilen bir oyun ortaya koyan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 52. dakikasında Tanju’nun golü ile 0-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra skoru korumak ve farkı artırmak adına uğraş veren İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın son dakikasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’lu Mert’in golüne engel olamadı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmanın uzatma dakikalarına geçildi. Uzatma dakikalarında da 1-1 sonuç değişmeyince, karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi.

 

 Seri atılan penaltı atışlarından temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, üstülük sağlayarak, rakibini 6-5 yendi ve Ziraat Türkiye Kupasında 3. tura yükseldi.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet