Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cumartesi Günü İskenderun’a Yıldız Yağacak!

Cerrahoğlu, futsal (salon futbolu) takımlarının tanıtımı için hazırladıkları organizasyonun 28 Eylül Cumartesi günü yapılacağını duyurdu.

Spor   A+a-

 

 

 Cumartesi Günü İskenderun’a Yıldız Yağacak!

  

 İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, futsal (salon futbolu) takımlarının tanıtımı için hazırladıkları organizasyonun 28 Eylül Cumartesi günü yapılacağını duyurdu. Hatay’ın ilk ve tek futsal takımını kurduklarını ve bu yıl TFF Efes Pilsen futsal liginde mücadele edeceklerini söyleyen Cerrahoğlu 28.Eylül.2013 Cumartesi günü Belediye Kapalı Spor Salonunda şenlik havasında Yılmaz VURAL (Teknik Direktör), Ahmet AKÇAN (Galatasaray Eski Antrenörü), Orhan Zeki AK (Spor Yazarı-Fenerbahçe), Kemal ÖZCANLI (Spor Yazarı-Galatasaray), Cihangir GÜNER (Uluslararası Futbol Menejeri), Ali CANSUN (Beşiktaşlı Eski Milli Futbolcu), ve Yekta İBRAHİMOĞLU (Ünlü Futsal Yıldızı) ‘nın katılımıyla bir etkinlik yapacaklarını ifade etti.

 

 İskenderun’lu gençlere sahip çıkılmamasından dert yanan Kulüp Başkanı Cerrahoğlu; “aslında şehrimiz Allah vergisi yetenekli gençlerle dolu. Bu potansiyeli maalesef kullanamıyoruz. Şehir olarak her şeyden geriye kalmışız, heyecanımızı yitirmişiz. Gün suçlu arama günü değil. Bu şehrin gelişimi, büyümesi, tanıtımı ve en önemlisi gençliğimizin farkındalığını yaratmak ve ortaya çıkarmak için çalışmaya başlamalıyız” dedi.

 

 İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından hazırlıkları tamamlanan Futsal organizasyonu için Türk futsal yıldızı ünlü oyuncu Yekta İbahimoğlu’nu da İskenderun’a geleceğini belirten Cerrahoğlu, ” Kanada’da futbol yaşamını sürdüren İbrahimoğlu ve beraberindeki ünlü isimler etkinliğe renk katacak.

 

 İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu,Yekta İbrahimoğlu’nun ünlü bir futsal yıldızı olduğunu söyleyerek, “sağolsun davetimizi kırmayarak dünyanın ömür ucundan Kanada’dan gelecek.O’nun gelişi aslında İskenderunlu gençler için bir fırsat” dedi.

 

 

 İskenderun üzerindeki kara bulutları dağıtmak üzere binlerce balon etkinlik öncesinde havaya uçurulacak. Şöhretler Karması ile Gençlerbirliği futsal takımı arasında oynanacak maç öncesinde binlerce uçan balon İskenderunlular tarafından havaya bırakılacak. Şehrin üzerinde kara bulutlar var, dağıtalım sloganı ile görsel bir şov yapılacak.

 

 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar