Skip Navigation Links

Gönüleri de Muhtar Adayı..

İskenderun’un tanınmış gazetecilerinden KENT Gazetesinin sahibi Mustafa Gönüleri İsmet İnönü Mahallesine muhtar adayı oldu.

Gündem   A+a-

Gönüleri de Muhtar Adayı..

İskenderun’un tanınmış gazetecilerinden KENT Gazetesinin sahibi Mustafa Gönüleri İsmet İnönü Mahallesine muhtar adayı oldu. Bu kararını ilk olarak gazeteci meslektaşlarıyla paylaşan ve onlara bici bici ikramında bulunan Gönüleri, “Alışılagelmiş muhtarlık anlayışına bir son vermek için ve fark yaratmak için bu göreve talibim” dedi.

Cafedeiz’de meslektaşlarıyla bir araya gelen Mustafa Gönüleri muhtarlığın mühür basmaktan ibaret olmayacağını herkese göstereceğini ifade etti ve idialı konuştu, “Kazanamayacağım seçime girmem”…

Meslektaşlarının da tam desteğini alan Gönüleri, “yaşadığım mahallede sıkıntılar var. Mevcut muhtar ve azaları ile bu işin yürümeyeceğini gördüm. Mahalle sakinlerinin de mesleğimden dolayı ikili ilişkilerimin üst seviyede olduğunu belirtip bu göreve gelebileceğimi söyleyince görevden kaçamazdım. Muhtarlığa adayım ve kazanacağım. 31 Mart 2014 seçimlerinden sonra İsmet İnönü 27 mahalleye örnek olan bir mahalle olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet okur 25 Eylül 2013 Çarşamba
Aynı mahallede bir kerede Veysel cıncık aday olmuştu. Ama seçilemedi. Bununda seçilmesi mümkün değil. ama özgüvenini beğendim.Seçime girsin,bütün İskenderun daki gazeteciler de yanında olsun yine de kazanamaz. Aha da buraya yazıyorum.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet