Skip Navigation Links

İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu Takımı 2.Lige Çıktı

2012-2013 Türkiye Açık Küme Bayanlar Sutopu Müsabakaları geçtiğimiz hafta Bursa’da yapıldı.

Spor   A+a-


   İSKENDERUN YÜZME İHTİSAS BAYAN SUTOPU TAKIMI 2.LİGE ÇIKTI
 
 
   2012-2013 Türkiye Açık Küme Bayanlar Sutopu Müsabakaları geçtiğimiz hafta Bursa’da yapıldı. Türkiye genelinden 10 takımın mücadele için başvurduğu müsabakalar sonucunda İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu takımımız Türkiye 2.cisi olmuştur.
 
  İzmir 35 Bayan sutopu takımının ardından Açık Küme Müsabakalarını turnuva ikincisi olarak tamamlayan ekibimiz Türkiye Bayanlar Sutopu 2.ligine yükselmeye hak kazandı.
 
  Yıl boyunca çalışmalarını Yıldız Milli Takım Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe ile sürdüren ekibimiz sezon başında hedeflediği 2. Lige yükselme başarısı ile tüm takımımıza sevinç yaşattılar.
 
  Müsabakalar sonucunda İzmir 35 Sutopu takımı birinci, İskenderun Yüzme İhtisas ikinci, Bursa Gençlik Sutopu takımı üçüncü olmuştur.
 
  Önümüzdeki yıl 2.lig de mücadele edecek olan takımımızın bundan sonraki hedefi 1.lige yükselmektir.
 
  Çalışmalarımızı sistemli bir şekilde sürdürmekteyiz. Bilindiği üzere Küçük Erkek takımımızda kendi kategorisinde Türkiye Sutopu 2.liginde mücadele etmektedir. Bayan takımımızın da lige yükselmesi ile kulübümüzü ve şehrimizi ligde iki kategoride temsil etmek bizlere mutluluk vermektedir. Şehrimizde her geçen gün yüzmeye ve sutopuna olan ilginin artması ile başarılı sporcular yetiştirip daha iyi yerlere gelmemiz kaçınılmazdır.
 
  Bu müsabakalar hazırlanabilmemiz adına bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürümüz sayın Emrullah Taşkın’a ve İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü vekili Eyüp Çiçek ve personeline teşekkür ederiz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet