Skip Navigation Links

Tüm İskenderunluların Oylarına Talibim!

Yurtman, adaylığının kesinleşmesi halinde tüm İskenderunluların oylarına talip olduğunu söyledi.

Gündem   A+a-


MEHMET YURTMAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMA 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

 

  “Tüm İskenderunluların Oylarına Talibim!”

 
 Milliyetçi Hareket Partili Karayılan Belde Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, adaylığının kesinleşmesi halinde tüm İskenderunluların oylarına talip olduğunu söyledi.

 

 İsdemir Palmiye restoranda MHP’de aday adaylığını açıklamadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP İlçe teşkilatında İskenderun Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayacağını ifade eden Mehmet Yurtman’a beldenin belediye meclis üyeleri de yanında hazır bulundu.

 

 Aday adaylığı ve sonrasında belediye başkanlığı seçimlerinin bir demokrasi yarışı olduğunun altını çizen Yurtman “Hep klasik sözleri söylüyoruz ama gerçekten bizim Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir yarıştan çok bir güç birliğinin, birlikte başarmanın ve İskenderun’u kazanmanın yol haritası olacak. Bu yolda biz elimizden gelen her şeyi yapma gayreti içinde oluyoruz. Şehrimizin büyükşehirden dolayı bir handikap içerisinde, bu şehrin eski günlerine doğru yol alması, hatta o günleri aşarak, büyükşehir handikabını en kısa zamanda atlatması için hep bir elden gayret göstermeliyiz” diye konuştu.

 

 Seçim kazanmanın bir inanç meselesi olduğuna işaret eden Yurtman “Partilerde aday adaylarından birine nasip olacaktır. Seçimlerde de bir partiye nasip olacaktır. Hep birlikte toplumların, bireylerin birliktelikleriyle İskenderun’u hep bir elden yukarı doğru taşıyacağımıza inanıyorum. Çünkü şunu biliyoruz ki bu bir nasip meselesi, kime nasip edecekse Allahuteala edecektir. O sürece kadar insanımıza iyi örneklik teşkil edersek, insanlarımızın seçimden sonraki hayatı da rahat, huzuru olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 Geçen seçimlerden partilerin oy potansiyeline bakıldığında yeni katılan beş belde 12 köyle beraber milliyetçi-muhafazakar bir seçmen kitlesinin İskenderun’a eklendiğini kaydeden Yurtman “Buradan çıkacak sonuca göre başka faktörler doğacaktır diye düşünüyorum. Belki de biz siyasi partilerin üç büyüğünü göz önünde bulundururken, başka partilerden de aday çıkmayacak diye bir şey de yok! Ben şuna inanıyorum ki partiden çok yerel yönetime aday olanların çalışması, halkın o adayı kabulü, hizmet ve iş yapabileceğini inandırmasıyla alakalı. Gördüğüm parti oylarının yüksekliği yerelde çok geçerli değil. Adaylığımız kesinleşirse İskenderun’un tüm oylarına talibim…” dedi.

 

 Yurtman ayrıca, hizmet almaya alışmış beldelerin bu konuda tepkilerinin yüksek olduğunun bilindiğini, bu beldelerin İskenderun’a giderken, kendilerini garip hissetmemek için, kendilerine yakın adaylar konusunda teveccühlerinin olacağını her platformda dile getirdiklerini aktardı.

 

 

 

 

 

 

 
 
Tüm İskenderunluların Oylarına Talibim! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet