Skip Navigation Links

AKPARTİ' de İlçe Başkanı Bilmecesi !

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, başkanı ve yönetim kurulu olmayan tek teşkilat olarak kayıtlardaki yerini koruyor.

Politika   A+a-

Dörtyol, Antakya merkez, Payas ve Defne’de ilçe başkanı atamalarını yapan AK Parti, İskenderun ve Arsuz’da bir çok isim gündemde olmasına rağmen yaklaşık 10 gündür bir ilçe başkanı atayabilmiş değil..

AK Parti İskenderun ve Arsuz’a  İlçe Başkanı Bulamadı!!!

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, başkanı ve yönetim kurulu olmayan tek teşkilat olarak kayıtlardaki yerini koruyor.

Belediye başkan aday adaylığından vazgeçip teşkilatın başında kalmayı tercih ettiğini belirten Uğur Feriz’in yeniden görevine atanmamasının yankılarıyla birlikte,  İskenderun ve Arsuz’daki kördüğümün bir süre daha muallakta kalacağı konuşuluyor.

 Bir türlü yeni bir ilçe başkanı ve yönetim oluşturulamayan AK Parti İskenderun’da, İbrahim Yaran, Abdülkerim Güven, İbrahim Çolak, Halit Ataoğlu, Mehmet Kesik, Adem Ay, Ercan Şahan, Zeynelabidin Keleş ve Müslüm Türk isimleri üzerinde durulurken, bu kadar isim arasından hala bir ilçe başkanı ve yönetim kurulu oluşturulamaması soru işaretlerine neden oluyor.

Yeniden yapılandırma kapsamında istifa eden Dörtyol’a Cüneyt Yavuz ve Antakya Merkez’e de Emrullah Gülen yeniden atanmıştı. Dörtyol’dan ayrılan Payas’a Ahmet Lütfü Aksoy, Defne’ye de Onur Karadaş atanırken, İskenderun ve Arsuz’da ise henüz bir atama yok.

İlçe başkanı ve yönetim kurulu arayışları süren İskenderun ve Arsuz’a kimlerin atanacağı gündemdeki yerini korurken, 11 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin İskenderun ve Arsuz’da bu şekilde sıkıntıya girmiş olmasına ise anlam verilemiyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
samet 23 Ağustos 2013 Cuma
neden ak partide gençlerden bahsedilmiyor şuanki mevcut başkan gerçekten diksiyonu itabeti kişiliğ ile öne çıkan biri teşkilatta başbakanımız her defasında gençlerin öneminden bahsediyor..lütfen bunlarıda unutmayalım
ahmet 23 Ağustos 2013 Cuma
öncelikle bu ilçe başkanılığı deçim döneminde nedne gençlere yer verilmiyor teşkilatta yeni bi heycan katmazmı şuanki akparti gençlik kollarındda bu işi yapabilecek çook lütfen onlarıda değerlendirin
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet