Skip Navigation Links

Karasayar'dan 'Sıfır Hata!' Çalışması..

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bölgenin sorunlarını yerinde inceliyor.

Gündem   A+a-


Karasayar’dan “Sıfır Hata!” Çalışması..
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bölgenin sorunlarını yerinde inceliyor. İskenderun’u köy ve mahalleleriyle birlikte gece-gündüz demeden gezen Karasayar, İlçe Başkanı Uğur Feriz’le birlikte İskenderun Belediyesi ve çevre beldelerin tamamını almaya kararlı görünüyorlar.
Hatay’ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasına az bir süre kala özellikle köy ve mahallelere çıkarma yapan Vekil Karasayar’ın tüm yetkili ve ilgililere “Sıfır hata!” talimatı verdiği öğrenildi.
Bir süredir Ankara’nın yoğun temposunun ardından İskenderun’da gezi ve incelemelerini yoğun bir biçimde sürdüren Vekil Karasayar’ın hedefi, hizmeti kusursuz almış, mutlu ve huzurlu bir toplum..
Milletvekilliğinin ikinci döneminde sorunlara daha hakim ve çözüm üretmede de daha hızlı olduğu gözlenen Milletvekili Karasayar’a muhtarlardan ve halktan iletilen sorun listesinde düşüş olduğu gözleniyor.
İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Uğur Feriz ve yönetimiyle birlikte dur durak bilmeden çalışan Milletvekili Orhan Karasayar, Arsuz’un turizmi ve tarımı, İskenderun’un Adana’ya bakan yüzünde de sanayinin büyümesinde daha planlı ve sistemli bir çalışma izlenmesi için de çaba sarfediyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet