Skip Navigation Links

3 Ayda 63 bin ton asfalt dökeceğiz

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş“ 3 ayda 63 bin ton asfalt dökeceğiz” dedi.

Gündem   A+a-

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ASFALT HAMLESİ
BAŞKAN SAVAŞ: 3 AYDA 63 BİN TON ASFALT DÖKECEĞİZ
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, hizmet süreleri boyunca kapsamlı bir şekilde yürütülen altyapı çalışmalarının ardından asfalt hamlesinin başladığını söyleyerek, “ 3 ayda 63 bin ton asfalt dökeceğiz” dedi.
 
  Havaların ısındığı ve yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde yağışların son bulması ile birlikte 45 mahalle genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının yapılacağını müjdeleyen Başkan Savaş, asfalt hamlesine Şükrü Balcı Caddesi’nden start verildiğini belirtti.
 
  Belediye Başkanı Savaş, altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde hizmet dönemleri boyunca 250 bin ton asfaltlama çalışması gerçekleştirildiğini, üç aylık çalışmada dökülecek 63 ton asfaltla birlikte bu rakamın 313 bin tona ulaşacağını sözlerine ekledi.
 
  Antakya Belediyesi Fen İşleri asfalt ekiplerince start verilen çalışmalar kentin 45 mahallesinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda periyodik program çerçevesinde ilk etapta Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.
 
  Uzun süredir kent genelinde yürütülen alt yapı çalışması sonrasında üst yapı çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmalarını yapmak üzere mevsim şartlarını bekleyen ekipler, Ağustos ayı sonuna kadar 63 bin ton asfaltı kent genelinde ihtiyaç duyulan caddelere ve sokaklara dökerek yolların asfaltlanmasını sağlamış olacaklar.
 
  Ağustos ayı sonrasında ikinci Asfalt ihalesinin yapılacağını belirten Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “İlk etapta Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında toplam 63 bin ton asfalt Antakya’nın ihtiyaç olan cadde ve sokaklarına dökülecek. Daha sonra, Ağustos ayında ikinci bir asfalt ihalesi daha gerçekleştireceğiz. İkinci asfalt ihalesi ile eksik kalan bölgelerin asfaltları dökülerek yaz sonunda kent genelinde asfalt ihtiyacını kökten çözüme kavuşturmuş olacağız.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet