Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Odalardan Ortak Tepki

Uğur Fırat Reyhanlı'daki terör saldırısını kınadıklarını belirtti.

Gündem   A+a-


HESOB 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
  ODALARDAN ORTAK TEPKİ
 
  Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat Reyhanlı'daki terör saldırısını kınadıklarını belirterek, " insanımızın huzuruna darbe vurmayı hedefleyen bu saldırılara karşı milletçe uyanık ve sağduyulu olmamız son derece önemlidir" dedi.
 
  İskenderun’da faaliyet gösteren 14 oda başkanı ortak bir açıklama yaparak saldırıyı kınadılar.
 
  Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiği bu dönemde Reyhanlı'da masum sivilleri hedef alarak gerçekleştirilen bombalı saldırılar dolayısıyla derin üzüntü duyduğunu belirten Fırat, "Türkiye bölgesinde barışı ve refahı amaçlayan bir ülke olarak bu provokatif saldırılar karşısında birliğini ve dirliğini koruyacak güce sahiptir. Bu dönemde milletimiz itidal içinde olmalıdır. Ülkemizin demokratikleşmesine ve insanımızın huzuruna darbe vurmayı hedefleyen bu saldırılara karşı milletçe uyanık ve sağduyulu olmamız son derece önemlidir" dedi.

 
 
Fırat,açıklamasında şunları kaydetti:
 
 "Bu saldırılar bölgemizin barışa duyduğu ihtiyacı bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Başta Suriye olmak üzere ülkelerdeki barışın bir an önce sağlanmalıdır. Bu insanlık dışı saldırıları lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar milletimize başsağlığı diliyoruz."
 
 

Odalardan Ortak Tepki videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar