Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fırat : Saldırıyı Kınadı

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, Reyhanlı’daki bombalı saldırıyı kı

Gündem   A+a-


UĞUR FIRAT 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
FIRAT:SALDIRIYI KINADI
 
  Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, Reyhanlı’daki bombalı saldırıyı kınadıklarını belirtti.
 
  Fırat, yaptığı açıklamada, onlarca vatandaşımızın yaşamını yitirmesiyle yüzü aşkın vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.
 
  Fırat, Hatay’ın hoşgörü ve barış şehri olduğunu belirterek,”Hatay yıllardır insanlar kardeşçe barış içerisinde yaşarlar. Saldırıların zamanlaması çok dikkat çekici. Hatay üzerinden Türkiye’de farklı hesaplar yapılmak isteniyor. Bu halk bu insanlar asla buna izin vermez”dedi.
 
 Fırat”Sağduyulu olmamız gerekmektedir. Herkes bu süreçte daha dikkatli provakosyonlara gelmemelidir.Devletimiz güçlüdür.Bunu yapan canilerden elbet hesap sorulacaktır.saldırıları kalleşçe diye niteliyor ve mecrası ne olursa olsun lanetliyoruz.. Yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

 
 
 
 
 

Fırat : Saldırıyı Kınadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar