Skip Navigation Links

İTSO’da Levent Yılmaz dönemi

Bizler güvenilen insanlar olmak istiyoruz

Gündem   A+a-


İTSO'DA SEÇİM SONUÇLANDI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri bugün sonuçlandı. Günlerdir büyük bir heyecanla beklenen seçimler sonucunda Levent Hakkı Yılmaz, 58 üyenin oyunu alarak İTSO’nun yeni başkanı oldu.
 
 Oy verme işlemi bu sabah itibariyle başladı. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen oy verme işleminde sağduyu hakimdi.
 
 Polisin güvenlik önlemi aldığı oy verme işleminde saat 13:00’da sandık açıldı. TOBB, disiplin kurulu ve yeni yönetimin belirlendiği seçimler İlçe Seçim Kurulu tarafından büyük bir hassasiyetle yapıldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı oyları herkesin huzurunda açarak tek tek saydı. Yapılan sayım sonrasında Levent Hakkı Yılmaz, oyların 58’ini alarak İTSO’nun yeni başkanı oldu.
Büyük bir heyecana sahne olan sayımın ardından üyeler yeni başkan Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimi tebrik ederek hayırlı olması dileğinde bulundular.

 
 
 Başkan seçilmesinin ardından ilk duygu ve düşüncelerini 8. Gün Haber’e aktaran Başkan Yılmaz, sorunsuz bir seçim atlatıldığını belirterek, “Arkadaşlarımızın hepsi duyarlı davrandılar. Uzun süre birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımız kendilerine yakışacak şekilde bizlere seçim süreci yaşattılar. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlikte hareket edeceğiz. 58 meclis üyesi var. 32 görev var. 32 görevi dağıtma şansımız yok. Birileri incinmiş olabilir ama bundan sonra arkadaşlarımızın tamamıyla hareket edeceğiz. Aldığımız kararların hepsinde arkadaşlarımızın imzası olacak. İskenderun adına yapılan her türlü değişimin sonuna kadar arkasında olacağız. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın.
Bizler güvenilen insanlar olmak istiyoruz” diye konuştu.
 
 İTSO Meclis Başkanlığına da Servet Uğutmen’in seçilmesi bekleniyor.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi şu isimlerden oluşuyor
Yönetim kurulu üyeleri
Özcan Aslan
Çağrı Belibağlı
Mahir Taner
Adnan Mursaloğlu
Gassan Kuran
Sanem Akpınar
Muhsin Yeter
Okan Belli
Bülent Seküçoğlu
Necat Özkaya
 
 
 

 
 
İTSO’da Levent Yılmaz dönemi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet