Skip Navigation Links

CHP Genel Bşkan Yardımcısı Günaydın İskenderun'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,önümüzdeki yerel seçimlerde adaylarını en iyi şekilde belirleyeceklerini belirtti.

Gündem   A+a-


GÖKHAN GÜNAYDIN İSKENDERUN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜNAYDIN İSKENDERUN'DA
YEREL SEÇİMLERDE ADAYLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE BELİRLEYECEĞİZ!
 
 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,önümüzdeki yerel seçimlerde adaylarını en iyi şekilde belirleyeceklerini belirtti.
 
 Günaydın, İskenderun Belediyesi Meclis Salonunda, İskenderun’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

 
 Günaydın, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirterek,” sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Bizler her zaman onların fikirlerine, öneri ve görüşlerine büyük önem veriyoruz. Türkiye şuan iyi idare edilmiyor. Toplum her yönden ayrışmış bir duruma getirildi. Bizler yılladır birlik ve beraberlik içerisinde zaten yaşıyoruz. Bu ayrıştırma çalışmalarını anlamak mümkün değil” dedi.
 
  Günaydın,”Büyük şehir yasası ile birlikte beldeler ve köyler kapanıyor mahalle oluyor. Türkiye’de 2951 Belediyenin yarısı kapanacak. Hatay’da ise bu sayı 64.Türkiye genelinde 34 Bin 500 köy var. Bunların yarısı kapanacak. Uluslar arası kurallarda bir yerin kapanmasına orada yaşayan halk karar verir. Bu yöntem bu şekilde olmalıydı” diye konuştu.
 Parti olarak Hatay’a büyük bir önem verdiklerini ifade eden Günaydın,”Hükümet uyguladığı sistem ile kardeşlik bağlarının zedelenmesine sebep oluyor. Bizler her zaman halkın içerisindeyiz. Toplumun taleplerini dinliyor sorunlara sıkıntılara çözüm yolları arıyoruz. Esnaf çiftçi, işçi, memurun durumu ortada. Sorunlar ancak CHP ile çözülür. CHP hizmette eşittir. Hizmet ederken ayrım yapmaz.”şeklinde konuştu.
 
 Günaydın, daha sonra İskenderun İlçe teşkilatında belediye başkanları, milletvekilleri ve partililer ile bir araya geldi.
 Günaydın, parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek,”Hatay farklı kültür, inanç ve yaşayış biçimleri ile örnek bir şehir. Burada hoşgörü ortamı insanlığa örnek durumdadır. Yerel seçimlerde Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçeleri alacağız. Yerel seçim çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. En iyi adayı en doğru adayı çıkartıp seçimlere öyle gireceğiz.”dedi.
 
 Günaydın,”Hatay’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay politik açıdan zor bir yer. Hata yapma lüksümüz yok. İnsanların tamamının gönlüne girmemiz lazım. Teşkilat olarak uyum içerisinde çalışmalıyız. Bunun için özel gayret göstermemiz lazım. Zor bir dönem bizi bekliyor. Ama seçim sandıkları açılana kadar gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışacağız. Aday tespitinde halkın, partilinin görüşmeleri çok önemli. İnanıyorum ki en doğru adayları seçip tüm belediyeleri kazancağız.”şeklinde konuştu.
 
 Ziyaretlerde CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipğoğlu,Mevlüt Dudu,Hasan Akgöl,İl Başkanı Servet Mullaoğlu,ilçe başkanları’da hazır bulundu.
 
 

CHP Genel Bşkan Yardımcısı Günaydın İskenderun'da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet