Skip Navigation Links

İkinci Lig Yetmez! Hedef: Birinci Lig!!!

Türkiye İkinci Ligine çıkma başarısını gösteren Payas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı için düzenlenen törende sporcuların Başkan Bekir Altan’

Spor   A+a-


İkinci Lig Yetmez! Hedef: Birinci Lig!!! ile 8gunhaber
Türkiye İkinci Ligine çıkma başarısını gösteren Payas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı için düzenlenen törende sporcuların Başkan Bekir Altan’a sözü oldukça anlamlı ve duyguluydu..
İkinci Lig Yetmez! Hedef: Birinci Lig!!! 
Türkiye Erkekler Voleybol 3.Lig C Grubunda mücadele eden Payas Belediyespor 1975 Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, ikinci lige çıkınca Hatay’ın Payas İlçesi’nde bayram havası yaşanırken, bu bayram havası kısa sürede tüm bölgeyi sardı.
Baharın ilk günlerinde Payaslılar’a en güzel hediyeyi veren Erkek Voleybol Takımı’nın ikinci lige çıkması nedeniyle Payas Belediyesi önünde düzenlenen törende Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından sporculara çiçek takdim edildi.
Futbolun her zaman daha önde olduğu bir ortamda yeterince ilgi görmedikleri halde böylesi önemli bir başarıya imza atan sporcuları tebrik eden Başkan Altan, duyduğu birinci lig sözü üzerine de mutluluğunun katlandığını ifade etti.
Payas Belediyesi önünde düzenlenen törene Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Ali Eker, Belediye birim müdürleri ve çalışanlar ile kulüp yönetimi katılırken, törene geciktikleri için beklemek durumunda kalınması üzerine Belediye Başkan Altan’dan yine ders çıkarılması gereken güzel bir hikaye dinlendi.
Bekleme süresinde katılımcılara “Sarı Öküz”ün hikayesini anlatan Başkan Altan, hikayenin sonunda beklenen kişilerin gelmesi üzerine de voleybol takımı sporcularına dönerek övgülerini sıraladı ve mutlulukların en büyüğünü yaşattıkları için de onlara teşekkür etti.
Türkiye finallerinde Hatay’ı sadece Payas Belediyespor7un temsil ettiğini hatırlatan Bekir Altan, önümüzdeki dönemde voleybol takımı ve diğer spor dallarına da futbola verilen önem kadar ilgi gösterilmesini tüm spor severlerden isterken, kendisinin de ilgi alakayı eksik etmeyeceğinin sözünü verdi.
Spora verdiği önemle her türlü takdiri hak eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan törende şöyle konuştu: “1.likle gittikleri Tokat’tan şampiyon olarak döndüler tebrik ediyorum. Takımımız 3. Ligde şampiyon oldu. Bundan sonraki süreçte 2. Ligde mücadele edecekler. Sizler bizim medar-ı iftiharımızsınız. Yaşadığımız onca olaylara rağmen bize böyle bir mutluluk yaşattığını için hem şahsım adına hem Payas belediyesi adına ve Payas halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Futbol takımımızda da her şey bitmiş değil, mücadelemiz devam ediyor. İnşallah aynı mutluluğu futbolda da yaşarız. “
 
 
 
 

İkinci Lig Yetmez! Hedef: Birinci Lig!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet