Skip Navigation Links

DP Başkanlığı'na Gelmen Getirildi

Demokrat Parti (DP) İskenderun ilçe kongresinde Ahmet Gelmen, seçimle ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Politika   A+a-


Demokrat P arti KONGRE 8.GÜN HABER 1 ile 8gunhaber
DP BAŞKANLIĞA GELMEN GETİRİLİDİ
Demokrat Parti (DP) İskenderun ilçe kongresinde Ahmet Gelmen, seçimle ilçe başkanlığı görevine getirildi. Gelmen, genel merkez kararıyla atamayla başkanlık görevini sürdürüyordu.
Amanos Düğün Salonundaki kongreye DP Genel Başkan Yardımcısı Fuat Kara, Hatay eski Mlletvekili Bestami Teke, DP Hatay İl Başkanı Mehmet Taze de katıldı. Tek liste halinde gidilen genel kurulda Ahmet Gelmen başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: Erol Sarı, Necati Çam, Nilgün Durgun, Zeki Pişkinpaşa, Hüseyin Göde, Mahmut Gökpınar, İbrahim Açıkgöz, Yaşar Özut, Savaş Sayar, Hasan Hüseyin Çelik, İsmet Yanık, İlker Köybaşı, Gürkan Kılınçoğlu, Ahmet Veysel Bayraktar, Seyfettin Zahirlioğlu, Mehmet kıymacı, Ersin Çakır ve Mevlüt Demirkıran.
 
 
Kara: İktidarı hedefliyoruz
 
Kongrede konuşan DP Genel Başkan Yardımcısı Kara, Türkiye’nin en genç genel başkanına sahip olan partisinin, dava uğruna yola çıktığını söyledi. Kara, "Bu davanın Türkiye’ye ihtiyacı var. Hatay ve bir çok ilde partimiz varlığını hissettiriyor. Yakında bu haritada kıratı yeniden şaha kaldıracağız. 2015 seçimlerinin ardından 2019 yılındaki seçimlere kadar iktidarı hedefliyoruz" dedi.
 
Gelmen: Hedefimiz belediyeler
 
İskenderun'da ilçe başkanlığına getirilen DP Başkanı Gelmen de, parti olarak seçim startı verildiğini anımsattı ve Hatay'da kongrelerin devam ettiğini söyledi. Gelmen, Hatay'da büyükşehir ve ilçe belediyelerini almayı hedeflediklerini belirtti. DP Hatay İl Başkanı Mehmet Taze ise Hatay’ı hak ettiği yere getirmek için yerel seçimlerde kıratı şaha kaldırarak seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirtti ve "Tüm belediyelere talibiz" dedi. Hatay eski Milletvekili Teke de, partisinin Hatay'da seçim startını verdiğini, ilçe ve belde kongrelerinin tamamlanması sonrası seçim çalışmalarının hızlanacağını söyledi.
 
 

DP Başkanlığı'na Gelmen Getirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet