Skip Navigation Links

HBB Zabıtası Görev Başında

Büyükşehir Zabıtası İl Genelinde Denetimlerine Devam Ediyor

HBB Zabıtası Görev Başında

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde belediye kanunlarının uygulanması, vatandaşların sağlıklı hizmet alması ve kent huzurunun sağlanması amacıyla denetim ve kontrollere düzenli bir şekilde devam ediyor.
 
HBB Zabıta Daire Başkanlığı personelleri, sorumlu olduğu cadde ve sokaklarda belediye kanunlarına aykırı durumlara karşı çalışmalarını sürdürüyor.
 
Zabıta ekipleri, hafriyat dökümü yapılan yerlerin kontrolünü yapıp kaçak hafriyat döküm yapanlara gerekli yaptırımlar uygularken, kaldırım işgallerini ve son kullanma tarihi geçen ürünleri tespit edip kurallara uymayan işletmelere caydırıcı cezai işlem uyguladı.
 
Ayrıca il genelinde vatandaşın vicdanını sömüren dilencilere ve Kanuna aykırı satış yapan seyyar satıcılara yönelik denetim yapan zabıta ekipleri vatandaşın huzur ve güvenliği için gece gündüz mücadele ediyor.
 
HBB yetkilileri vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgularken, vatandaşların bu konularda ihbar ve şikayetlerini 153 numaralı hatta bildirerek kendilerine yardımcı olabileceklerini ifade ettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet