Skip Navigation Links

KAYMAKAM DEMİRYÜREK MİLLİ SPORCULARI AĞIRLADI

Demiryürek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Milli Sporcularını ağırladı.

KAYMAKAM DEMİRYÜREK MİLLİ SPORCULARI AĞIRLADIWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Milli Sporcularını ağırladı.
 
İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Milli sporcuları Yağmur Fahlioğulları (Karete Türkiye 2'ncisi), Merve Fahlioğulları (Karate Analig Türkiye Şampiyonu), Asena Ekinci (Güreş U15 Türkiye Şampiyonu), Defne Keremoğlu (Su Topu Milli Sporcusu), Baran Köksal (Muay Thai Milli Sporcu) ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü personeli Elif Uğur, Mustafa Mert, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i ziyaret etti.
İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü milli sporcularını Kaymakam Demiryürek’e tanıtarak bilgiler verdi.
 
Milli sporcu olmanın büyük bir gurur olduğunu ifade eden İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Milli olmak zaten apayrı bir duygu, bir kentin bence prestijini belirleyen unsurlardan bir tanesi, yetiştirdiği başarılı sporcular, sanatçılar, bilim adamları, ilim insanları bu anlamda başarılı sporcuları yetiştiren kentlerin ayrı bir ehemmiyete ayrı bir öneme haiz olduğunu düşünüyorum. Sizlerin yaptığı işin de bu anlamda çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. İnşallah daha nice başarılar elde edersiniz. İskenderun’umuzun gururu olan Milli Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Kaymakam Demiryürek, sporcuları tebrik ederek hediyeler takdim etti ve başarılar diledi.
 
BAŞKAN VEKİLİ EMİN DÖNMEZ’E ZİYARET
 
İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve beraberindeki Milli sporcular ile birlikte İskenderun Belediye Başkan Vekili Emin Dönmez’i ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundu.
Başkan Vekili Emin Dönmez’de milli sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAYMAKAM DEMİRYÜREK MİLLİ SPORCULARI AĞIRLADI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet