Skip Navigation Links

Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası Tamamlandı!

İskenderun, Hatay Konteyner Cup2'de Şampiyon!

Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası Tamamlandı!Web
TV

Belen   A+a-

 Belen’de düzenlenen “Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası” tamamlandı.
 
  11 ili etkileyen ve asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından, Hataylı çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Belen ilçesinin ev sahipliğinde, renkli ve çok çekişmeli müsabakaların yaşandığı “Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası”, final maçının yapılmasıyla tamamlandı.
 
  Çocukların yaşadığı tarifi imkânsız anıların bir nebze de olsa unutmalarını amaçlayan, moral ve motivasyonlarını artırmak, yaşadıkları olumsuz deneyimlerden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla başlayan turnuva, büyük ilgi gördü.
 
  Final müsabakası 2-2 bitmesinin ardından kullanılan penaltılarla rakibine üstünlük sağlayan İskenderun İlçe Milli Eğitim şampiyonluk kupasını alarak turnuvanın 1.’si oldu. Turnuvada dereceye giren takımlar ise, 2. Arsuz takımı, 3. Payas takımı, 4. Dörtyol takımı oldu.
Turnuva boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken oyuncular da ödüllendirildi. En iyi kaleci Arsuz 12 numara Baran Özkan, gol kralı İskenderun 10 numara Furkan Öte, en centilmen oyuncu Arsuz 8 numara Arda Diken, en iyi oyuncu İskenderun 6 numara Çınar Göden, protokol tarafından ödüllerini alarak, haklı gurur yaşadı.
 
  Turnuvanın final maçına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Osman Gökpınar, Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, kurum amir, müdür ve çok sayıda davetli, öğretmen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası Tamamlandı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet