Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji'nde Büyük Gurur!

Yükseliş Koleji ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesini Bölgede İlk Alan Özel Okul Olmanın Haklı Gururunu Yaşıyor!

Yükseliş Koleji'nde Büyük Gurur!

Eğitim   A+a-

Yükseliş Koleji Büyük bir gururla, Çukurova Patent Kalite Yönetim ve Danışmanlık Şirketi ile yürüttüğü ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem çalışmalarımız başarıyla tamamlandı. Bu süreçte uluslararası standartların gerekliliklerini eksiksiz yerine getirerek, Hatay'da faaliyet gösteren Yükseliş Koleji bölgede bu belgeyi almaya hak kazanan ilk özel okul oldu.
 
Çukurova Patent'in sahibi ve Endüstri mühendisi Osman Çekirge'nin danışmanlığında, kalite yönetim sistemini en üst seviyeye taşıdı. Bu sayede Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistem belgesini teslim almanın gururunu yaşadı.
 
Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ; "Bu belge, kalite standartlarımızı yükseltme ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunma konusunda ne kadar kararlı olduğumuzu gösteriyor. Belgeyi almamızda büyük pay sahibi olan Ar-Ge Koordinatörümüz Seda Ünal Hanımefendiye azimli çalışmaları için özellikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet