Skip Navigation Links

BAŞKAN ŞAHİN, 'RTÜK Olarak Gözümüz Kulağımız Deprem Bölgelerinde…

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Üst Kurulu Üyesi Deniz Güçer liderliğindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

BAŞKAN ŞAHİN, 'RTÜK Olarak Gözümüz Kulağımız Deprem Bölgelerinde…

Gündem   A+a-

 
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin ve Üst Kurulu Üyesi Deniz Güçer liderliğindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hatay-Samandağ Karaçay Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu (BUSADER) tarafından yapılan BUSADER İlkokulu'nu ziyaret etti.
 
Üzerinden bir yıl geçen 6 Şubat Deprem Felaketi'nin ardından Hatay'da yaşanan yaraları sarmaya çalışan bu buluşma, umut ve neşe aşılayan anlamlı bir etkinliğe dönüştü. Başkan Şahin, depremzede çocuklarla bir araya gelerek onların neşelerini ve hüzünlerini paylaştı. Çocuklarla yapılan samimi sohbetler sırasında Şahin, RTÜK olarak çocukların korunması ve desteklenmesinin en hassas nokta olduğunu vurguladı. Şahin, "Sizler bizim için çok değerlisiniz. RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Çocukların, kadınların ve dezavantajlı bireylerin ihtiyaçlarını her zaman öncelikli tutuyoruz. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır" şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet