Skip Navigation Links

Beş Temmuz'un Minikleri Hayran Bıraktı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar cıvıl cıvıl çiçek bahçesi gi

Beş Temmuz'un Minikleri Hayran Bıraktı Web
TV

Gündem   A+a-

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar cıvıl cıvıl çiçek bahçesi gibiydi.
Renkli görüntülerin yaşandığı İskenderun Beş Temmuz İlkokulu'nda, başta Okul Müdürü Hüseyin Gündüz'ün eşsiz eğitimcilik anlayışının sonuçları sahnede çocukların başarısına yansıdı.
Okul Müdürü Başarılı Eğitimci Hüseyin Gündüz yaptığı konuşmada, Türkiye'nin aydınlık geleceğini temsil eden çocukların eğitimi ve hayata hazırlık süreçlerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ilerlediklerini söyledi.
Görev yaptığı her okula vizyonunu taşıyan, öğretim kadrosuyla uyumlu, öğrencileriyle baba şefkatini hissettiren ve de velileriyle aile olduğunu her fırsatta yüreklere nakşeden Okul Müdürü Hüseyin Gündüz, sadece okulun değil bölgenin en başarılı eğitimcilerinden Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay'la birlikte Ulu Öndedr Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülküyle olan fotoğraf maketiyle sahneye çıktıkları anda tüm okul ayakta alkışladı.
Hepsi özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, Türkiye'nin aydınlık geleceğini inşa etmeye hazır, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini özümsemiş birer Türk Evladı olarak sahnede gösterilerini sergileyen minikler, ay yıldızlı kırmızı beyaz giysileriyle hem srenkli görüntüler oluşturdular hem de tüm izleyenlere duygusal anlar yaşattılar.
Anaokulu öğrencilerinin sahneyi açtığı Beş Temmuz İlkokulu'nun 23 Nisan kutlamalarında, daha sonra sırasıyla 1, 2, 3 ve 4'ncü sınıflar Anadolu'nun bağrından kopmuş ezgiler eşliğinde danslarını yaptılar, şarkılar söylediler, şiirlerini okudular.
Danslarını yaparken vücut dillerini çok iyi kullanan mimikleriyle de şarkı sözlerinin anlam bütünlüğünü, vatan aşkını en güzel şekilde yansıtan minikler, şirin ve sempatik halleriyle bazen tebessüm ettirdiler ve bazen de gözlerden süzülen birer damla gözyaşı oldular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beş Temmuz'un Minikleri Hayran Bıraktı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet