Skip Navigation Links

Denizciler ve Numune Rezerv Alanında İnşaat Başlıyor

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Denizciler Mahallesi’nde

Denizciler ve Numune Rezerv Alanında İnşaat Başlıyor

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Denizciler Mahallesi’nde belirlenen rezerv yapı alanda incelemelerde bulundu.
 
10 blok şeklinde 374 adet konut ve 118 adet dükkânın inşa edileceği alanda İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve yüklenici firma temsilcileri ile bir araya gelen Kaymakam Demiryürek, proje üzerinde detaylı istişarede bulundu. Kaymakam Demiryürek, rezerv alanda müteahhit firmanın işe başlayacağını ve sözleşmeye göre inşaatların 270 günde bitirileceğini de sözlerine ekledi.
 
Kaymakam Demiryürek ayrıca, “İskenderun’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenen rezerv alanlardan Numune Mahallesi’ndeyiz (Barış Sitesi).. TOKİ tarafından yapılan ihale çerçevesinde zemin iyileştirmeyi müteakip 210 günde inşa edilmesi hedeflenen 123 konutluk alanda şantiye yetkililerinden bilgi aldık” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet