Skip Navigation Links

Büyükdere, Ebeveynleri Boşanmış Çocuk Gibi !

Büyükdere, Hatay'ın Tınne'si mi ?

Büyükdere, Ebeveynleri Boşanmış Çocuk Gibi !

Gündem   A+a-

 
Coğrafi açıdan Arsuz'un tam ortasında olup da idari açıdan İskenderun'a bağlı olan Büyükdere Mahallesi, Sermiyen Midyat'ın böşrolünü oynadığı I Love You sinema filminde geçen Tınne köyü hikayesini andırıyor.
 
Hem varlar hem de yoklar mihvalinde, Arsuz'un tam ortasında ama İskenderun'a bağlı olan Büyükdere Mahallesi, bu durumun avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğuna karar verebilmiş değil !
31 Mart seçimlerinde Muhtarlığı kazanan Necati Batman ise belediye başkan adayı gibi çalıştığı süreçte söz verdiği tüm hizmetleri yerine getirmek için kolları sıvamış durumda.
 
Daha mazbatasını almadan hayırsever işinsanı mahallenin evladı Fırat Çam'ın tahsis ettiği iş makineleriyle hendeklerde büyümüş otluk alanlar ile birikmiş çöpler hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlayan Büyükdere Mahalle Muhtarı Necati Batman, hem mahallelinin gönlünü fethetti hem de verdiği sözleri tutmanın keyfini yaşadı.
 
Arada kalmanın avantaj olduğunu belirten Muhtar Necati Batman, İskenderun Belediyesi'nden olduğu kadar Arsuz Belediyesi'nden de ilgi beklediklerini belirterek, geçmiş dönemlerden birikmiş onlarca sorunu olan mahalleyi kalkındırmak, güzel görünüme kavuşturmak için azalarıyla birlikte mücadele edeceklerini söylüyor.
 
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar'ı Azalarıyla birlikte ziyaret eden Büyükdere Mahallesi Muhtarı Necati Batman, kendilerini ebeveynleri boşanmış çocuklar gibi hissetikleri gibi, aynı zamanda sermiyan Midyat'ın başrolünü paylaştığı sinema filmindeki Tınne köyü hekayesinin herkesi tebessüm ettirdiğine vurgu yapıyor.
 
I Love You sinema filmindeki gibi bir durum tam olarak olmasa da, insanları tebessüm ettiren bir aykırılığı yaşamaktan da rahatsız olmadıklarını belirten Muhtar Necati Batman, hizmetlerin gerçekleşmesi için katkı veren mahallenin evladı Genç İşinsanı Fırat Çam ve bir çok hayırsevere de katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet