Skip Navigation Links

ARSUZ BAYRAMLAŞTI!

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Arsuz TCDD Kampı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

 ARSUZ BAYRAMLAŞTI!

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, herkesin bayramını kutlayarak, nice güzel bayramlar geçirmek temennisinde bulundu. Başkan Sami Üstün, “Bugün bizim bayramımız. Geçmişte bir sürü acıyı bilinçaltımıza gömerek, birbirimize sarılarak, tutunarak geldiğimiz bugünlerde yine bir aradayız. Yine birlikteyiz. Arsuz’un en büyük zenginliği olan farklılıkların yarattığı bu güzelliklerde, bizler aslında her gün bayram sevincini yaşamak adına bir sebep buluyoruz. Ama bugün Şeker Bayramı, bugün Ramazan ayımızın getirdiği güzel bayramımızı hep birlikte kutluyoruz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum, iyi ki varsınız, sağ olun, var olun,” ifadelerini kullandı.
 
Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, “Bir kültür mozaiği olan, Anadolu topraklarının minimal bir örneği olan Arsuz ilçesinde yüce Allah’a şükrediyorum ki farklılıklar içerisinde bir Ramazan ayının sonuna geldik ve bayrama kavuştuk. Allah'a şükürler olsun kazasız belasız Ramazan ayımızı idrak ettik. Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.
 
Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Yakın bir zamanda bir seçim atlattık. Demokrasilerde her zaman kazanan millettir, patron millettir. Milli egemenliği tecelli ettiği yerde seçimlerdir. Bu vesileyle ben son gerçekleşen seçimlerin ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Sizlere sevdiklerinizle esenlik ve huzur içinde nice bayramlar temenni ediyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum,” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet