Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Mehmet Dönmez'in vaatleri arasındaydı ;

İskenderun'da 24 Saat Çalışan Belediye Dönemi Başladı

Belediye Başkanı Mehmet Dönmez'in vaatleri arasındaydı ;Web
TV

Gündem   A+a-

 Bugün 5 Nisan tarihi itibariyle mazbatasını alarak görevi Fatih Tosyalı'dan devralan İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, seçim sürecinde vaatleri arasında yer alan 24 saat çalışan belediye projesini hayata ilk günden geçirdi.
Gece saatlerinde yapılan yollarda ve kaldırımlarda sabah olduğunda yürüneceği vaadiyle dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun'un bir çok mahallesinde kaldırım, yol ve refüj çalışmaları için akşam saatlerinde ekiplerini sahaya sürdü.
Depremde aldığı hasar sonrası özellikle çarşı merkezinde oluşan dağınıklık ve çevre düzenleme sorunları nedeniyle şikayetlerin yükselmesi nedeniyle İskenderun Mete Aslan bulvarında kaldırım ve orta refüj ile yol onarım çalışmaları için tüm iş makinaları ve ekipler sahada yoğun bir şekilde çalışıyor.
İskenderun Belediyesi'nin saha yetkililerinden edinilen bilgilerde Belediye Başkanı Mehmet Dönmez'in ilk gün itibariyle talimat vererek 24 saat çalışan belediye projesi kapsamında tüm ekiplerini sahada çalışmaya yönlendirildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Belediye Başkanı Mehmet Dönmez'in vaatleri arasındaydı ; videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet