Skip Navigation Links

Mehmet Duduoğlu Suçıkağı Sakinleri İle Buluştu

“Kırsal Kesime Yönelik Projelerimiz Var! Tarım Üreticimizin De Yanındayız”

Mehmet Duduoğlu Suçıkağı Sakinleri İle Buluştu

İskenderun   A+a-

 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’a bağlı Suçıkağı Mahallesi sakinleri ile buluştu. Mahalle sakinlerinin yakın ilgi ve alakası ile karşılaşan Başkan adayı Duduoğlu, Suçıkağı Mahallesi sakinlerine hitaben bir konuşma yaptı. Sivil toplum kuruluşlalrının temsilcileri, meclis üyesi adaylar, İskenderun CHP İlçe teşkilat yöneticileri de Duduoğlunun ziyaretine eşlik etti.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, konuşmasında;
 
Bugün aranızda olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sizlerle bir araya gelerek mahallemizin sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları üzerinde birlikte fikir üretmek için aranızdayım. Öncelikle, mahallemizde yaşayan herkese, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Mahallemizin karşılaştığı sorunlardan biri olan altyapı eksiklikleri konusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ayrıca tarım alanında faaliyet gösteren vatandaşlarımızın daha verimli çalışmaları için destek programları oluşturacağız.
 
Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Mahallemizin gelişimine katkı sağlayacak öneri ve talebinizi dinlemek ve ortak çözüm önerileri bulmak istiyoruz.
 
Tarım ve toprak işleriyle uğraşan köylülerimiz ile ilgili de ürünlerin pazarlaması ve benzeri projelerimiz olacaktır. Kent merkezi için projelerimizin yanı sıra kısal kesimlerimize de yönelik projelerimiz var! Tarım üreticimizinde yanındayız. Üretim ve pazarlamayı destekleyeceğiz. Tarım da toprak da bizim için kıymetlidir.
 
Sizlerin de desteği ile İskenderun Belediyesini aldığımızda birlikte el ele vererek daha yaşanabilir bir Suçıkağı Mahallesi oluşturmak için çalışacağız. Hepinize katılımınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim. Teşekkür ederim.” Dedi.
 
Suçıkağı sakinleri, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu ile buluşmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek İskenderun Belediye Başkanlığı seçimlerinde başarılar dilediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet