Skip Navigation Links

Öntürk: Defne Yetkiyi Gerçek Belediyeciliğe Verecek

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, Defne halkının yetkiyi beceriksiz HBB’ye değil, bu dönem gerçek belediyeciliğe vereceğini söyledi.

Öntürk: Defne Yetkiyi Gerçek Belediyeciliğe Verecek

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Defne halkının yetkiyi beceriksiz HBB’ye değil, bu dönem gerçek belediyeciliğe vereceğini söyledi.
 
İlçede seçim ziyaretlerini sürdüren Öntürk, Cumhur İttifakı İlçe teşkilatları ve Cumhur İttifakı Defne Belediye Başkan Adayı Gökhan Köse ile birlikte Defneli vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.
 
10 yıldır HBB’nin Defne’yi unuttuğunu kaydeden Öntürk, artık Defnelilerin gerçekleri daha net gördüğünü ifade etti.
 
Defne’yi ayağa kaldıracak kadroların Cumhur İttifakı’nda yer aldığının altını çizen Öntürk; “10 yıldır beceriksiz yöneticilerin elinde olan HBB, Defne’yi de diğer 14 ilçeyi de hizmette geride bıraktı. Hükümetimiz Hatay’da HBB’nin yapması gereken hizmetleri de yaparak vatandaşlarımızı mağduriyetten kurtarıyor. Ancak önümüzdeki 5 yıllık süreçte Hatay’ın ayağa kalkması için gerçek belediyeciliğe ihtiyaç v ar. Cumhur İttifakı kadroları Defne’yi de Hatay’ı da ayağa kaldıracak projeleri ile vatandaşlarımızdan yetki bekliyor. Defne’mizin tarımda, turizmde, sanayide ayağa kalkması için tüm Defneli hemşehrilerimizden İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Gökhan Köse’ye, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de şahsıma destek vermelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet