Skip Navigation Links

'Kapımız sizlere her daim açıktır.'

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ OLAN AİLELERİMİZ HER ZAMAN BAŞTACIMIZDIR

'Kapımız sizlere her daim açıktır.'

Politika   A+a-

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Şehit ve Gazi Ailelerimizin yakınları onuruna yemek düzenledi.
Doğan Restaurant'ta düzenlenen yemeğe İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, eşi Neslihan Dönmez, şehit ve gazi ailelerimizin yakınları katıldı.
Yoğun katılımla geçen yemekte Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, her ailemizle bire bir görüşerek, hal hatır sordu, sorunlarını birer birer dinledi.
Bu kutsal vatan uğruna can vermiş yiğitlerimizin emanetleri olan ailelerine her zaman sahip çıkacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez," Siz şehit aileleri ve gazilerimiz ile tanışmak, hasbihal etmek arzusu ile bir araya geldik. Şehitlik ve gazilik çok büyük bir mertebedir. Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Kapımız sizlere her daim açıktır. '' şeklinde konuştu. Şehit ve Gazi Aileleri de bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet