Skip Navigation Links

Saadet Partisi'nin Yerel Seçimlerdeki Hedefleri

BİZ SAADET PARTİSİ OLARAK HATAY’IMIZIN SORUNLARINI DA, ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUZ

Saadet Partisi'nin Yerel Seçimlerdeki Hedefleri Web
TV

Politika   A+a-

 Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan ve ilçe belediye başkan adayları, İGC’yi ziyaret etti;
 
BİZ SAADET PARTİSİ OLARAK HATAY’IMIZIN SORUNLARINI DA, ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUZ
Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, Belediye Başkan Adayı Sabahattin Çınar ve partililerle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretten dolayı Saadet Partili adaylara teşekkür eden İGC Başkanı Diyap Atar, çıktıkları bu yolda başarılar diledi. İskenderun Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik de, yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partili kadrolara destek istediklerini belirterek, seçimi kazandıklarında Milli Görüş Belediyeciliğiyle halkı tanıştıracaklarını söyledi. Saadet Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Sabahattin Çınar ise, uzun süredir bu kentte yaşayan biri olarak depremde yıkılan, şehrin yaralarını sarmak ve ayağa kalkınması için çalışacaklarını ifade etti. Saadet Parti Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan da, Hatay’ın artık değişime ihtiyacının olduğunu vurgulayarak, “Halkımıza üçüncü bir yol alternatifi sunuyoruz. Rakiplerinizin biri üç dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyor, diğeri de sanki elinde sihirli değnek varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Biz Saadet Partisi olarak halkımızın sorunlarını da, çözüm yollarını da biliyoruz, Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde bunu Hatay’ımızın halkına göstereceğiz” diyerek, seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlattı.
Milli Görüş Belediyeciliği ilkelerine göre hizmet edeceklerini vurgulayan Çalışkan, "Hemşehrilerimizle birlikte Hatay'ı daha güzel bir şehir yapmak için çalışacağız" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saadet Partisi'nin Yerel Seçimlerdeki Hedefleri  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet