Skip Navigation Links

Arsuz Belediyesi’nde Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Arsuz Belediyesi’nin seçim öncesi son meclis toplantısı, Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Arsuz Belediyesi’nde Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Arsuz   A+a-

 
Arsuz Belediyesi’nin seçim öncesi son meclis toplantısı, Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in Başkanlığında, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ‘nin katılımıyla, seçim öncesi son olağan meclis toplantısı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 5 yıl içerisinde birçok doğal afet ve pandemi gibi dünyayı saran olumsuzluklarla mücadelenin yanında birçok proje ve hizmeti sunduklarını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, bu süreç içerisinde birlikte mücadele ettiği başta meclis üyeleri ve tüm belediye personeline teşekkür etti.
 
Başkan Güven, “2019-2024 yılını kapsayan dönemimizin resmi olarak son olağan meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Mart ayının 31’inde hepimizin görevi sona erecek. Bu 5 yıllık süre içerisinde birlikte çok işler başardık. Çok mücadele verdik. Zaman zaman eleştirilerde de bulunduk. Eleştirdiğimiz gibi övgülerle de bahsettik. İnanıyorum ki herkes iyi niyeti ile bir şeyler yapmaya ve katkıda bulunmaya çalıştı. 5 yıl az bir zaman dilimi değil. Bir aile içerisinde, karı koca arasında bile zaman zaman tartışmalar oluyor. Yakın veya mesafeli çalıştığımız birlikte olduğumuz arkadaşlar oldu. Ama herkesin bu zaman içerisinde az da olsa çok da olsa katkısı olmuştur. Bu nedenle ben sizlerle birlikte çalışmış olmaktan, hizmet üretmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Ayrıca vermiş olduğunuz destek ve çalışmalar için de bu ekibin başı olarak ayrıyeten de teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hep beraber yine Arsuz için, bu çevre için, Hatay için, Ülkemiz için çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Toplumsal, sosyal, sanatsal, kültürel çalışmalar bundan sonraki dönemlerde de devam edecektir. Bir kısmımız da siyaset devam edecektir. Anketlere baktığımızda, İçimizden biri önümüzdeki yıl içerisinde bu bayrağı devralarak devam edecek. Onun için bizler varmışız gibi davranacağız.
Ben tekrardan bu 5 yıl içerisinde birlikte yol yürüdüğüm Meclis Üyelerimize, Başkan Yardımcılarıma, Birim Müdürlerime ve bütün belediye emekçilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten birlikte çalışmaktan da mutluluk duyduğum bu birlikteliğin bu arkadaşlığın devam etmesini diliyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet