Skip Navigation Links

GABDER Arsuz'u Biraraya Getirdi

GABDER Başkanı Edib Gökpınar,Dr Asaf Güven'e bugüne kadarki hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

GABDER Arsuz'u Biraraya Getirdi

Arsuz   A+a-

 Arsuz'un önemli sivil toplum kuruluşlarından Gökmeydan-Akçalı-Beyköy Derneği (GABDER)'in Edib Gökpınar başkanlığındaki Uğur Akbaş, Giray Kar Sekreter:Süleyman Karadeniz, Malik Karagöz, Göksel Büyüktepe, Eren Asar, Murat Gökmeydan, Derhan Doğan yeni yönetim kurulu birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde bölgenin önemli isimlerini biraraya getirdi.
İlçe genelinden katılımların yoğun şekilde gerçekleştiği dernek binasında verilen meslek edindirme kursları ve müzik enstrüman dersleri verilen GABDER, faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı, yerel seçimler öncesi sahada çalışmalarını hızlandıran CHP Arsuz Adayı Sami Üstün, Cumhur İttifakı Arsuz Adayı Değer Tultak ve İlçe Başkanı Nadim Tan ile meclis üyesi adayları, Türkiye İşçi Partisi Arsuz Adayı Eşref Karayün ile meclis üyesi adaylarının tam kadro katıldıkları GABDER gecesinde konuşan Başkan Edib Gökpınar, ilçede sosyal ve kültürel alanda faaliyetlerini sürdürürken, tarım ve ticaretle uğraşan bölge halkının Arsuz Halk Eğitim Merkezi'ye ortaklaşa açılan meslek edindirme kursları vasıtasıyla çeşitli eğitimleri vermenin gurur ve mutluluğnu yaşadıklarını söyledi ve özellikle kadınların sosyal hayata ve aile bütçesine katkı sunması için meslek edindirme kurslarını önemsediklerine vurgu yaptı.
Başkan Edib Gökpınar, GABDER'in kuruluşunda ve bugüne kadar gelmesinde emeği geçen kurucu üyeler ile yönetim kurullarında görev yapmış her birey ile katkı veren hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti.
Siyasi atmosferin zaman zaman gergin geçtiği bugünlerde belediye başkan adaylarını da biraraya getirerek kaynaştıran GABDER, ilçenin birleştirici gücü olduğunu da ortaya koydu.
Geceye katılan belediye başkan adayları CHP'den Sami Üstün, Cumhur İttifakı'ndan Dğer Tultak ile TİP'ten Eşref Karayün ile meclis üyesi adayları birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.
GABDER Başkanı Edib Gökpınar, dernek binasının tahsisini sağlayan Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven'e bugüne kadarki hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet