Skip Navigation Links

Ahmet Keskin'e MHP Teşkilatından Teşekkür Ziyareti

MHP İskenderun İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ve Meclis Üye Adayları Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin'

Ahmet Keskin'e MHP Teşkilatından Teşekkür Ziyareti

İskenderun   A+a-

 
MHP İskenderun İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ve Meclis Üye Adayları Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin'i ziyaret etti.
 
Cumhur İttifakı'nın 31 Mart yerel seçimlerinde de başarılı olması tek yürek olarak seçim çalışmalarını sürdüren MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Alperen Han, Arsuz ilçe Başkanı Ercan Kesik, TÜRKAV İskenderun Şube Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Kayhan ve meclis üyesi adayları, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin'le buluşarak adeta gövde gösterisi yaptı.
 
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, "İskenderun Cumhur İttifakı Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Keskin'e yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman bizimle bir olmuştur. Cumhur İttifakı olarak MHP'yi en iyi şekilde temsil etmiştir. Cumhur İttifakı İskenderun'da Mehmet Dönmez ve Büyükşehir de Mehmet Öntürk'e destek için teşkilatlarımız sahada. Teşkilatıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletvekilimiz, İl başkanımız, Belen Belediye Başkanımız hepsi bizimle. Allah hepsinden hepinizden razı olsun" diye konuştu.
 
MHP ilçe Başkanı Turan Bozkurt nezdinde kadın kollarına, ülkü ocaklarına, sendika temsilcilerine ve teşkilata teşekkür eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, "Bizlere her zaman destek olan MHP Hatay milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı'ya, Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e ve İl başkanımız M. Fevzi Altay'a teşekkür ediyorum. MHP'nin en büyük gücü birlik ve beraberlik içerisinde olmasıdır. Canla başla Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Öntürk ve İskenderun Belediye başkan Adayımız Sayın Mehmet Dönmez'e destek istiyoruz. 5 yıldır teşkilatımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Sizlerin desteği herşeyden önemli, sizlerle birlikte olmaktan her zaman büyük onur duydum. Daha yapacak çok işimiz var.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet