Skip Navigation Links

İskenderun’da Öğrenciler APOLLO’nun Defne'ye Olan Aşkını Anlattı

HATAY’ın İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin mitolojide,

İskenderun’da Öğrenciler APOLLO’nun Defne'ye Olan Aşkını Anlattı

İskenderun   A+a-

 
HATAY’ın İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin mitolojide, Apollo’nun aşık olduğu Defne arasında yaşanan kovalamacanın sahneye yansıtılması büyük ilgi gördü.
 
İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri Bölümü’nün İtalya ve Ürdün ile ortak yürüttükleri proje kapsamında, Hatay’ın yöresel kıyafetlerini tanıtıldı. Tanıtım kapsamında Apollo’nun aşık olduğu Defne arasında yaşanan kovalamacanın anlatımı büyük ilgi gördü.
İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri Bölümü Şefi Özlem Eren, projelerinin, İtalya ve Ürdün ortaklı olarak yürütüldüğünü kaydederek “Projede üstlendiğimiz kıyafet tasarımı bölümü için bir sunumumuz oldu. Bizler, Hatay’ın yöresel kıyafetlerini tanıtacaktık. Yöresel kıyafetlerden çok, mitolojik bir efsane olan Hatay’a özgü Defne ve Apollo hikayesinden etkilendik. Projemize dahil ettik.”dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet