Skip Navigation Links

Belen’in Tek Meslek Lisesi Yüz Güldürüyor

Yaptığı Erasmus programı kapsamında Çek Cumhuriyeti’nde ( Prag) staj yapan öğrencilerimiz “Elektrikte biz de varız.” Dediler.

Belen’in Tek Meslek Lisesi Yüz Güldürüyor

Belen   A+a-

 
Yaptığı Erasmus programı kapsamında Çek Cumhuriyeti’nde ( Prag) staj yapan öğrencilerimiz “Elektrikte biz de varız.” Dediler.
 
Okul tarihinde bir ilki gerçekleştiren okulumuz özellikle şu anki müdür Yusuf Kurtar’ın gelmesiyle kabuk değiştirmeye başladı.
Fiziki ve başarı anlamında pek çok değişiklik ve yenilik yapılan okulda “Zeka Oyunları, Geçmişten Geleceğe Hacivat-Karagöz ve Minik Yüzler Gülsün” projeleri uygulanmaktadır.
 
“Elektrik Hayat” projesi ile Prag’da çeşitli firmaları ziyaret eden ve üç hafta staj yapan 5 ögrencimiz edindikleri tecrübeleri okul arkadaşlarına da aktardılar.
 
Eğitimlerinin yanında gezmeyi de ihmal etmeyen öğrencilerimiz unutamayacakları bir zaman geçirdiler. Okul müdürü Yusuf Kurtar, “Göreve geldiğimizden beri tek gayemiz çocuklarımıza faydalı olmaktır. Çocuklarımıza faydalı olmak, vatana millete faydalı olmak demektir. Bu düsturla çalışıyoruz. Bu kapsamda okul öncesi sınıfı açtık, ilçemizde tek olan 3. kademe özel eğitim sınıflarını açtık, Belen’imize yakışan bir bölüm olan yiyecek-içecek hizmetleri bölümünü açtık. Var gücümüzle Belen’in yanındayız. Yaptığımız her türlü çalışmada desteklerini bizden esirgemeyen ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Erdal Ayvazoğlu’na, kaymakamımız sayın Mahmut Sami Yılmaz’a ve belediye başkanımız sayın İbrahim Gül’e katkılarından dolayı şahsım ve okulum adına teşekkür ediyor kendilerini daha sonra da yanımızda göreceğimizi biliyoruz.” İradelerini kullandı.
 
 
Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gayret ve çalışmalarını gören Belen belediye başkanı İbrahim Gül, öğrencileri ödüllendirmek için tüm okul öğrencilerine mont dağıttı. Belen Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu Okul Müdürü Yusuf kurtar ve İbrahim Gül’ün beraberce işbirliği içerisindeki etkinlik, tüm veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet