Skip Navigation Links

Sami Üstün'e Arsuz Gözcüler ve Hacıahmetli Motivasyonu...

Chp Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, Gözcüler ve Hacıahmetli Mahallelerinde bölge halkıyla kucaklaştı.

Sami Üstün'e Arsuz Gözcüler ve Hacıahmetli Motivasyonu...Web
TV

Arsuz   A+a-

Sami Üstün'ün her iki mahalle ziyareti moral ve motivasyon depolaması açısından oldukça önemli sonuçlar ortaya koydu ve tüm eleştiri ve iddiaları da gölgede bıraktı.
Arsuz Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz'u ziyaretinde yine coşkulu ve heyecanlı kalabalık tarafından karşılanan Başkan Adayı Sami Üstün, esnafın babası kötü Gün Dostu Mehmet Horuz'dan bölge ekonomisi, esnafların kredi kullanım oranları ve geri ödeme sıkıntıları konusunda bilgiler aldı.
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan Arsuz Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz ziyaretinden sonra, çarşı esnafı ve mahalle gezisinde oldukça neşeli ve samimi görüntüler ortaya çıktı.
Gözcüler Mahalle Muhtarı Züher Ekenel’in de eşlik ettiği ziyaret sırasında, Sami Üstün'le yeni dönemde ilçenin tüm mahallelerinde ortak aklı hakim kılarak sorunları çözeceğine yönelik duyulan güven her kucaklaşmada kendini hissettrdi.
Hacıahmetli Mahallesinde de durum çok farklı olmadığı gibi, vatandaşın ilgisi, samimi kucaklamaları CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün'e moral ve motivasyon olarak yansıdı.
Hacıahmetli Mahallesi Muhtarı İsmail Kıra'nın da eşlik ettiği mahalle gezisinde ihtiyaçlar, sorunlar ve çözüm önerileri not alındı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sami Üstün'e Arsuz Gözcüler ve Hacıahmetli Motivasyonu... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet