Skip Navigation Links

Çevre Koruma Derneği'nden Civelek'e Ödül

İskenderun Çevre Koruma Derneği ,Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e çevre dostu yatırım ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi

Gündem   A+a-

İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetimi İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ‘Çevre dostu yatırımları’ndan dolayı teşekkür belgesi verdi
 
İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e çevre dostu yatırım ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Ziyarette konuşan İskenderun Çevre Koruma Derneği Genel Sekreteri Oktay Demirkan, “Çalışma döneminizde İskenderun’da çevre korumacılık açısından olumlu bir sürü yatırımlar yaptınız. Çöp sorununu, su sorununu çözüyorsunuz. Yeşil alanlar kazandırıyorsunuz. Bunlar çevre koruma açısından olumlu çalışmalar. Bu nedenle size teşekkür belgesi vermek istiyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu teşekkür belgesinin anlamlı olduğunu belirtti.
İskenderun Çevre Koruma Derneği’ne teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu belge benim için çok önemli. Günümüzün en önemli sorunu çevredir” dedi.
Ülkemizin enerjide dışa bağımlı olduğunu anımsatarak, enerjinin tasarruflu kullanılması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu hem ülkemizin hem dünyanın en önemli sorunu” diye konuştu.
Ziyarette, yapılan çalışmalara da değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, göreve gelindiği gibi, çalışmaların aciliyet durumuna göre sıralandığını, bu bilinçle altyapıyla çalışmalara başlandığını söyledi.
İçmesuyu çalışmasının şehir merkezinde üç koldan sürdüğünü, çöp sorununun çözülerek, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin faaliyete girdiğini, yapılan drenaj kanallarıyla kuvvetli yağışa rağmen su baskın ve sıkıntısı olmadığını, iskelenin Nisan ayında hizmete gireceğini, peyzaj, AVM’nin bulunduğu bölgeye üstgeçit, şehir merkezinde giriş katı balık pazarı olacak çok katlı otopark yapılması amacıyla ihaleye çıkılacağını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yapımı tamamlanan yeni Nikah Salonu 14 Şubat’ta hizmete girecek. Bu özel günde çiftlerin nikahlarını da kıyacağız” dedi.
İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetimi, makamda gerçekleşen ziyarette, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, üzerinde ‘Çevre dostu yatırımlarınızla çevre koruma çabalarına katkıda bulundunuz. Bu etkinliğinizi övgüye değer buluyor ve size yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz’ ifadelerinin yeraldığı, teşekkür belgesi verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet