Skip Navigation Links

6 ŞUBAT’TA YENİDEN BAŞLIYORUZ!

İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye’nin önemli ressamlarının eserleri ile gerçekleşecek olan ”6 Şubat Yeniden Başlıyoruz” sergisi,

6 ŞUBAT’TA YENİDEN BAŞLIYORUZ!

İskenderun   A+a-

 

 
İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye’nin önemli ressamlarının eserleri ile gerçekleşecek olan ”6 Şubat Yeniden Başlıyoruz” sergisi asrın felaketinin yıl dönümünde İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda gerçekleşecek.

Resim çalışmaları ile Türkiye’nin en başarılı ressamları arasında yer alan Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Ressam Selmani Baki Kocaispir , Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim Bölümü’nde Öğretim Görevlisi Ressam Ünal Kuş ve Sümeyye Zümre’nin Küratörlüklerinde gerçekleşecek olan sergide elde edilen gelirin bir kısmı depremzedelere bağışlanacak.
 
Yoğun sanat sever akınına uğraması beklenen karma sergide Ressamlar Ali Doğan, Aslı Özen, Barış Sarıbaş, Birkan Başçeken, Burcu Üğü, Cem Demir, Ekrem Kahraman, Hakan Esmer, Harun Kaya, Hüseyin Sönmez, Hüseyin Yıldırım, Mehmet Akif Orçan, Mine Saraç Doğan, Muhammed Akdemir, Mustafa Özbakır, Musa Hatan, Nergiz Doğru, Nimet Keser, Nini Önözden, Özgür Eryılmaz, Özgür Aktaş, Selmani Baki Kocaispir, Sümeyye Zümre, Ünal Kuş ve Zafer Onan eserleri ile yer alacaklar.

Asrın felaketinin yıldönümünde muhteşem bir sergi ile sanatseverlerin karşısında olacaklarını ifade ederek sözlerine başlayan Ressam Selmani Baki Kocaispir açıklamasında:” Sanatın ve sanatçının her daim dostu olan İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ”6 Şubat Yeniden Başlıyoruz” sergimiz ile depremzede vatandaşlarımıza bir nebzede olsa katkı sağlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Adana, Hatay, İstanbul , İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Mersin gibi illerden Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının katılımı ile gerçekleştireceğimiz karma sergimizde sanat iyileştirir sloganı ile yeniden başlıyoruz. Depremin en çok yıkım yaşattığı Hatay’da böyle bir sergide yer almak hepimiz için ayrı bir heyecan. Tüm sanatseverleri sergimize bekliyoruz. Serginin gerçekleşmesinde ilk günden itibaren büyük çaba harcayan İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, muhteşem tabloları ile sergide yer alan kıymetli ressam dostlarımı yürekten kutluyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet