Skip Navigation Links

HATAY’IN GENÇLERİ ‘GENÇLER BAKANLIĞI’NDA!

Hatay’ın gençleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yıllardır devam eden projesi olan 'Gençler Bakanlığında' projesi kapsamında Ankara da dolu dolu iki gü

HATAY’IN GENÇLERİ ‘GENÇLER BAKANLIĞI’NDA!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın gençleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yıllardır devam eden projesi olan "Gençler Bakanlığında" projesi kapsamında Ankara da dolu dolu iki gün geçirdi.
 
Ankara’daki ilk durağı Anıtkabir olan gençler, Ata’mızı saygı ve sevgiyle andıktan sonra Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ne geçtiler.
 
Programın devamında gençlerin durak noktası Gençlik ve Spor Bakanlığı oldu. Bakanlıkta ilgiyle karşılanan gençler Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu ile tanışma fırsatı bulup sohbet ederek keyifli anlar geçirdi.
 
Hatay’dan gelen iki gönüllü genç bağlama ve gitar çalıp şarkılar söyleyerek, herkesi yetenekleriyle mest etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı gezen gençler son olarak Enes Eminoğlu’na Hatay’dan getirdikleri Hatay’ın kurtuluşuna ithafen çizilen tabloyu hediye edip mutlu bir şekilde günü sonlandırdılar.
 
Diğer gün de gezilerine devam eden gençler Millet Kütüphanesi, Millet Camisi, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, 1.TBMM Binası ve 2.TBMM Binalarını gezerek hem tarihi bilgilerini tazelediler hem de Ankara’nın güzelliklerini gördüler.
 
6 Şubat depremiyle zor günler geçirip sosyal hayatlarına adapte olmaya çalışan gençler için ‘’Gençler Bakanlığında’’ projesi gençlerin yüzünde oluşan tebessümlerle son buldu.
 
hatayyy.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet