Skip Navigation Links

KOSGEB Müdürü Mustafa Öztaş, Makamında Ziyaret Edildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve 1.Meslek Komite üyeleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başka

KOSGEB Müdürü Mustafa Öztaş, Makamında Ziyaret Edildi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve 1.Meslek Komite üyeleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
KOSGEB Iğdır Müdürlüğünden Hatay’a atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Mustafa Öztaş’ı yeni hizmet binasında ziyaret eden İTSO Yönetimi ve 1.Meslek Komite üyeleri, KOSGEB’in destek ve kredileri hakkında fikir alış verişinde bulundular.
 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetime, kendi binalarını tahsis etmelerinden dolayı teşekkür etti. 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası işletmelere yönelik hibe ve kredi noktasında destekler verildiğini belirten KOSGEB İl müdürü Mustafa Öztaş, “Hedef kitlemiz Kobiler. İmalata yönelik faaliyet gösteren ve öncelikli olarak depremde iş yerleri hasar gören firmalarımıza gerekli destek, hibe ve krediler verilmektedir” dedi.
 
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Öztaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek; “İskenderun ekonomik potansiyele yüksek bir şehir. Deprem sonrası işletmelerimizin toparlanmaları için üyelerimiz ve işletmelerimizin KOSGEB desteklerinden faydalanmaları noktasında sürekli girişimlerimiz oldu. Çok sayıda üyemiz KOSGEB hibelerinden faydalandı ve faydalanmaya devam ediyor. Yeni görev yerinizde ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
 
KOSGEB İl Müdürü Mustafa Öztaş’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Hıdır Güneş, Levent Çam, Nedim Şaban, Yılmaz Çağan, 1.Grup Meslek Komite üyeleri, Özcan Çolakoğlu, Zeki Yıldız, Adem Sönmez, yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet