Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Öktem, Yenilik Ve Atılım Rüzgarları Estiriyor

Özel eğitim denilince akla gelen ilk okullardan olan Yükseliş Koleji, hem eğitim çalışmaları hem de sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle adından

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Öktem, Yenilik Ve Atılım Rüzgarları Estiriyor

Eğitim   A+a-

 
Özel eğitim denilince akla gelen ilk okullardan olan Yükseliş Koleji, hem eğitim çalışmaları hem de sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle adından söz ettiriyor.
 
Okulda başarılı bir eğitim çizgisinin yakalanmasında eğitimde seviyeyi artıran projeler geliştirip hayata geçiren Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem'in, özverili ve vizyoner çalışmalarının önemi büyük.
 
Çocukların iyi bir geleceğe sahip olmaları için bugüne kadar pek çok projeye imza atan Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, pozitif tavrı, kurduğu güçlü diyaloglar ve çözüm odaklı anlayışıyla etkin bir isim.
 
Çağdaş eğitimin önemli değerlerinden Öktem, donanımlı ve birikimli bir nesil yetişmesi için tüm enerjisini ortaya koyuyor.
 
Eğitimde çıtayı üst noktalara taşıyan çalışmalarını bugüne kadar eğitim camiası başta olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşlarından aldığı ödüllerle taçlandıran Genel Müdür Öktem, yüksek enerjisi ve güzel yüreğiyle yeni hedeflere doğru hızla yol almayı sürdürüyor.
Değerler eğitimi, farkındalık oluşturan etkinlikleri, güçlü eğitim ve idari kadrosuyla Yükseliş Koleji'nden veliler de memnuniyetini dile getiriyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet