Skip Navigation Links

İskenderun’da Canten Kaya Fırtınası Esti..

Naciye-Suna-Oktay Tekin Anaokulu, sadece miniklerin değil anne ve babalarının da eğitimine özel önem veriyor.

Gündem   A+a-


CANTEN KAYA SEMİNER 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun’da Canten Kaya Fırtınası Esti..
İskenderun’da okul öncesi kurumların en başarılı isimlerinden Naciye-Suna-Oktay Tekin Anaokulu, sadece miniklerin değil anne ve babalarının da eğitimine özel önem veriyor.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen Kişisel İletişim Uzmanı Canten Kaya’nın verdiği “Mutlu aile, başarılı çocuk” konulu seminerde bol kahkaha ve çıkarılacak dersler vardı.
Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun da bir selamlama konuşması yaptıkları seminer öncesinde herkes heyecanla Canten Kaya’yı bekledi.
 
 
 
 
 Mutlu aile, başarılı çocuk seminerinde kendi hayatından bol örnekler veren Canten Kaya, 18 yaşlarına kadar kekemeliği ve isminden dolayı yaşadığı sıkıntılarını anlatırken herkesi kahkahaya boğdu ve en büyük hayalinin kalabalıklara sunum yapmak olduğunu anlatırken, eğitimci babasının dahi kendisine inanmadığını söyledi.
Aile içi iletişimin önemine vurgu yaparken herkesin hayatından kesitler sunan Kişisel İletişim Uzmanı Canten Kaya, çocuğun hayatında anne ve babanın en önemli modeller olduğunu vurgu yaptı.
Çocuklara yapıldığı kadar, anne ve babaların da birbirlerini istedikleri kalıba koymak gayretlerinin ciddi sıkıntılara neden olduğuna dikkat çeken Kaya, özgüveni tam, kendisini doğru ifade edebilen, ne istediğini bilen ve sorgulayan bir nesil için anne babalara uyarılırda bulundu.
Herkesin pür dikkat dinlediği Canten Kaya, Dünyanın en ünlü stand-up çılarını aratmayacak kalitede kahkaha fırtınasıyla dolu bir seminerle ders çıkarılacak onlarca hikayeyle velileri düşünmek üzere evlerine uğurladı..
 
 

İskenderun’da Canten Kaya Fırtınası Esti..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet