Skip Navigation Links

Samandağlılar Derneği'nden Gezi Organizasyonu

Samandağlılar Derneği Kadın Kolları'nın organizasyonunun geleneksel haline getirdiği gezi bu yıl Gaziantep'deki Uğurlu Termal Tesisleri oldu.

Yaşam   A+a-

 
İskenderun Samandağlılar Derneği Kadın Kolları’nın organizasyonunun geleneksel haline getirdiği gezi bu yıl Gaziantep’deki Uğurlu Termal Tesisleri oldu.
0 kişilik bir grup ile düzenlenen gezi İskenderun Atatürk Anıtı önünde toplandı. Gaziantep’te Termal Otel görevlilerinin karşıladığı Samandağlılar Derneği üyeleri, Termal Otel’in işletmecilerine de ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.
 
  Çok rahat bir ortamda iki gün boyunca özverili bir şekilde ağırlandıkları belirten üyeler, benzer etkinliklerin önümüzdeki süreçte de düzenlenmesini istediler.
Termal gezisi sonrasında Zeugma Mozaik Müzesini de gezen üyeler, tarihi bir yolculuk da yapmayı ihmal etmedi. Gaziantep merkeze 15 km mesafedeki Uğurlu Termal Otel 115 oda kapasitesine ile hizmet veriyor.
Müşterilerinin rahatını ve konforunu düşünen Uğurlu Termal Otel' in, oda ve konaklama özellikleri, yiyecek içecek konsepti, ücretli ve ücretsiz aktiviteleri ile önemli bir sağlık merkezi olarak da hizmet veriyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet