Skip Navigation Links

TİBFED Hatay Kırıkhan İlçe Başkanlığında Hakan Geldi Dönemi

Türkiye iletişim ve bilişim federasyonu TİBFED Hatay Kırıkhan İlçe Başkanlığı'na Hakan GELDİ, göreve atanarak yeni bir dönemin kapılarını araladı.

TİBFED Hatay Kırıkhan İlçe Başkanlığında Hakan Geldi Dönemi

Gündem   A+a-

 

Türkiye iletişim ve bilişim federasyonu TİBFED Hatay Kırıkhan İlçe Başkanlığı'na Hakan GELDİ, göreve atanarak yeni bir dönemin kapılarını araladı. Başkan Hakan, göreve başlamasıyla birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, iletişim ve bilişim federasyonunun GSM sektöründeki önemine dikkat çekti.
 
Başkan Hakan, yaptığı açıklamada iletişim ve bilişim alanında faaliyet gösteren federasyonun, GSM sektöründe kritik bir rol oynadığını belirterek, sektöre katkı sağlamak için kararlılığını dile getirdi.
 
Göreve geldiği ilçede yerel yönetimlerden destek talep eden Başkan Hakan, federasyonun etkinliğini artırmak ve projelerini hayata geçirmek adına destek beklediklerini ifade etti. Aynı zamanda, esnafın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi için iletişim ve bilişim federasyonu çatısı altında bir araya gelmeye davet ederek, dayanışma ruhunun güçlenmesine vurgu yaptı.
 
Başkan Hakan'ın liderliğindeki TİBFED Hatay Kırıkhan İlçe Başkanlığı, iletişim ve bilişim alanındaki gelişmeleri takip ederek, sektöre yönelik projeler ve iş birliklerine odaklanacak gibi görünüyor.
 
kırıkhan-hakan-geldi.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet